ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανείπωτη θλίψη για τους δυο γιατρούς του Νοσοκομείου Λάρισας που χάθηκαν στον Όλυμπο

Ανείπωτη θλίψη για τους δυο γιατρούς του Νοσοκομείου Λάρισας που χάθηκαν στον Όλυμπο

Ανείπωτη θλίψη έχει σκεπάσει το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας που όλο το βράδυ ήταν στο πόδι, περιμένοντας δυο από τα πιο αγαπητά μέλη του για την οδυνηρή και τραγική διαδικασία της αναγνώρισης και της νεκροτομής των σορών τους.

Οι δυο γιατροί, που έχασαν τη ζωή τους στον ´Ολυμπο το μεσημέρι της Πέμπτης από χιονοστιβάδα που τους καταπλάκωσε, έσωσαν δεκάδες ζωές και ήταν από τα «δυνατότερα χαρτιά» στη μάχη κατά του κορονοϊού, αμφότεροι στελέχη της ΜΕΘ.

Ο Θόδωρος Χατζόπουλος, αναισθησιολόγος από την Αγιά Λάρισας, 49 ετών και πατέρας ενός παιδιού και ο Τηλέμαχος Ζαφειρίδης, παθολόγος-εντατικολόγος, από τη Ραψάνη, 46 ετών και πατέρας τριών παιδιών μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Κ.Υ Ελασσόνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Αργά τη νύχτα οι σοροί τους έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την αναγνώριση από τους οικείους τους.
Σε κλίμα οδύνης τους υποδέχτηκαν σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

Οι δυο γιατροί είχαν πάρει το ρεπό τους και ανέβηκαν στον Όλυμπο για να κάνουν ορειβατικό σκι, αγαπημένο τους χόμπι. Δεν ήταν η πρώτη φορά, είχαν ανεβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Όλοι οι συνάδελφοί τους είναι συντετριμμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική τους μοίρα.

Το κενό που αφήνουν στο ΓΝΛ είναι κατά γενική ομολογία δυσαναπλήρωτο.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/larisa/aneipoti-thlipsi-gia-toys-dyo-giatroys-toy-nosokomeioy-larisas-poy-chathikan-ston-olympo/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανείπωτη θλίψη για τους δυο γιατρούς του Νοσοκομείου Λάρισας που χάθηκαν στον Όλυμπο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">