ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λ. Αυγενάκης: Με νόμο εκπροσώπηση αθλητών στις διοικήσεις Ομοσπονδιών

Λ. Αυγενάκης: Με νόμο εκπροσώπηση αθλητών στις διοικήσεις Ομοσπονδιών

«Για πρώτη φορά με νόμο θα υπάρχει εκπρόσωπος των αθλητών σε όλες τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών με δικαίωμα ψήφου», προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Κάλεσε δε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Σοφίας Μπεκατώρου κι άλλοι αθλητές. «Να ανοίξουν τα στόματά τους, να μιλήσουν για τα δικά τους βιώματα αν έχουν αντίστοιχα περιστατικά και να τα καταγγείλουν στη δικαιοσύνη. Είμαστε εδώ, δίπλα τους να τους βοηθήσουμε. Παράλληλα, θα βοηθήσουμε να διαμορφωθεί ένα υγιές τοπίο για τη νέα γενιά των αθλητών. Είναι υποχρέωσή μας», συμπλήρωσε ο κ. Αυγενάκης.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μιλώντας στον Σκαϊ ότι ως υφυπουργός έχει γίνει κοινωνός πολλών προσωπικών ιστοριών αθλητών και αθλητριών. «Είναι αρκετά τα περιστατικά και θέλουν φιλτράρισμα και πολύ προσεκτική διαχείριση, να μην πάμε στο άλλο άκρο. Επίσης έχει σημασία ποιος το λέει, η προσωπικότητα του καθενός, γιατί ενέχει και ο κίνδυνος να υπάρχει και η επιθυμία της προσωπικής εκδίκησης», ανέφερε.

Επιπλέον, επισήμανε ότι όταν το υπουργείο Αθλητισμού έθεσε το θέμα του ορίου θητειών και ηλικιών στις διοικήσεις των Ομοσπονδιών «για να σπάσουμε την αίσθηση της μονιμότητας και της κυριαρχίας προσώπων», μια από αυτές τις διοικήσεις που αντέδρασε σφόδρα με ανακοινώσεις και σκληρές κουβέντες ήταν και της Ιστιοπλοΐας.

Σχετική είδηση: Καταιγιστικές εξελίξεις στον απόηχο των αποκαλύψεων της Σ. Μπεκατώρου (video)

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/l-aygenakis-me-nomo-ekprosopisi-athliton-stis-dioikiseis-omospondion/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λ. Αυγενάκης: Με νόμο εκπροσώπηση αθλητών στις διοικήσεις Ομοσπονδιών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">