ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κορονοϊος στη Ροδόπη

Ο κορονοϊος στη Ροδόπη

Δύο (2) νέα κρούσματα κορονοϊου στη Ροδόπη και εννέα (9) στην Ξάνθη ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Στην αν. Μ.Θ. καταγράφτηκαν 34 νέα κρούσματα σε σύνολο 599 σε όλη τη χώρα. Στις περιοχές με τα περισσότερα νέα κρούσματα τα οποία έχουμε τις τελευταίες 7 ημέρες ανά 100.000 πληθυσμού, συγκαταλέγεται και η ΠΕ Ξάνθης με 8,09.

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί του Υγειονομικού Προσωπικού

(AP Photo/Sakchai Lalit)

295 εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου της Κομοτηνής, Πρόκειται για υγειονομικό προσωπικό από το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ. Και το Σάββατο ξεκινά ο εμβολιασμός του Γενικού Πληθυσμού, οι άνω των 85 πάλι στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου. «Θα παραμείνει ένα εμβολιαστικό κέντρο κανονικό και θα εμβολιάζει κανονικά τον κόσμο.» δήλωσε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής Γιώργος Πατλάκας μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής.και εξήγησε ότι παραμένει σε λειτουργία η Κλινική Covid του Νοσοκομείου όπου σήμερα νοσηλεύονται 10 ασθενείς με κορονοϊο.

Θετικός στον κορονοϊο ο περιφερειάρχης
Θετικός στον κορονοϊο βρέθηκε ο περιφερειάρχης αν.Μ.Θ. Χρήστος Μέτιος. Μετά από μοριακό έλεγχο PCR Covid 19 που υποβλήθηκε, λόγω προγραμματισμένης επέμβασης στο μάτι του. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/o-koronoios-sti-rodopi-2/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κορονοϊος στη Ροδόπη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">