ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έτοιμο τον Ιούνιο το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Δήμου Αρταίων

Έτοιμο τον Ιούνιο το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Δήμου Αρταίων

Στο 60% φτάνει μέχρι στιγμής η πρόοδος των εργασιών για την ανέγερση του ειδικού δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στον συνοικισμό Γλυκόριζο Δήμου Αρταίων, το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με αρχικό προϋπολογισμό 3,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε χθεσινή επιτόπια επίσκεψη του δημάρχου, Χρήστου Τσιρογιάννη, ο ανάδοχος του έργου έκανε γνωστό πως αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, είναι πιθανό οι εργασίες να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο αυτού του έτους.

«Στόχος μας – ανέφερε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αρταίων – είναι να καταστεί λειτουργικό με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα και χαρακτηρίζονται για τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, καλύπτοντας πλήρως κάθε δραστηριότητα των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/etoimo-ton-ioynio-to-eidiko-dimotiko-scholeio-kai-nipiagogeio-dimoy-artaion/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έτοιμο τον Ιούνιο το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Δήμου Αρταίων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb