ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δράμα: Συνάντηση της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ με τα Σωματεία στο Νοσοκομείο

Δράμα: Συνάντηση της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ με τα Σωματεία στο Νοσοκομείο

Συνάντηση με τα Σωματεία στο Νοσοκομείο Δράμας, είχε για τα προβλήματά του, αντιπροσωπεία της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, «κατά την συζήτηση αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν τόσο από την έλλειψη υγειονομικού προσωπικού, όσο και από τις ελλείψεις σε εξοπλισμό».

«Λύση στο πρόβλημα δεν αποτελούν οι διάφορες μετακινήσεις με τα «εντέλλεσαι» που προχωρά η κυβέρνηση για να «μπαλώσει τρύπες», αλλά οι μαζικές προσλήψεις του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού που λείπει από το Νοσοκομείο και τις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση συμπληρώνοντας πως «η κυβέρνηση και τα στελέχη της, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά παρά τις υποσχέσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα για ενίσχυση του νοσοκομείου, δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για την θωράκιση του».

Για την έναρξη των εμβολιασμών στον γενικό πληθυσμό τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση με προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό στα ΚΥ της περιοχής έτσι ώστε να λειτουργήσουν άμεσα και για εμβολιαστικά κέντρα, για να μην υπάρξει μεγάλη συμφόρηση στο νοσοκομείο.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kavala/drama-synantisi-tis-te-dramas-toy-kke-me-ta-somateia-sto-nosokomeio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δράμα: Συνάντηση της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ με τα Σωματεία στο Νοσοκομείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">