ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κορωναϊός: Δείτε γιατί δεν θα κάνω εμβόλιο


Κορωναϊός: Το φιάσκο 

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του μεγαλύτερου φιάσκου όλων των εποχών. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι θεραπεία για ιούς δεν υπάρχει, και το γνωρίζουμε συνολικά διότι επί 50 ολόκληρα χρόνια δεν έχει προκύψει θεραπεία για τον ιο του EMPOLA, του AIDS, κ.α, άρα τα εμβόλια κατά του κορωναϊού είναι μεγάλο φιάσκο.

O '' κορωναϊός'' δεν προκαλεί καμία νόσο στον άνθρωπο. Οι γιατροί δεν διαθέτουν την εμπειρία εργαστηριακών ερευνών , ωστόσο έπειτα από ενα μεταπτυχιακό διαθέτουν μια ελάχιστη εμπειρία η οποία σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την εμπειρία την οποία διαθέτουν οι επιστήμονες των βιοϊατρικών εργαστηρίων.

Σε διεξοδικές έρευνες , οι οποίες έγιναν επί δεκαετίες , αναφέρερε ότι ο κορωναϊός δεν προκαλεί καμία νόσο στον άνθρωπο.

Επιδημία: Η επιδημία είναι ενα φαινόμενο στο οποίο σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή , π.χ Αθήνα , θα πεθάνουν απο συγκεκριμένο νόσημα , συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων όλων των ηλικιών. Συμβαίνει αναφορικά με τον covid 19 ;




Γιάννης Κουρδομένος: Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω εμβόλιο για τον κορωναϊό , και πραγματικά είμαι ενοχλημένος βλέποντας πλειάδα πολιτικών να κάνουν εμβολιασμό και να προτρέπουν και το κοινωνικό σύνολο να εμβολιαστεί:

Εκτός από τον Μητσοτάκη, και το σύνολο των πολιτικών αρχηγών της χώρας μας κανείς Ευρωπαίος ηγέτης δεν θέλει να είναι στη λίστα των πρώτων που θα κάνουν το εμβόλιο. Γιατί άραγε τόσο η προθυμία των πολιτικών της Ελλάδας, όσο και τα πρωτοφανή μέτρα στέρησης της ελευθερίας στη χώρα μας ;

Τα ΜΜΕ κατατρομοκράτησης και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας

Έχουν φοβίσει σε τέτοιο βαθμό τον κόσμο που ακόμα και σήμερα άκουσα να λέγεται: ''Μάντρωσαν'' κανά δυο απ' όσους είχαν πάει διακοπές στο Ντουμπάϊ και οι υπόλοιποι - εκατοντάδες - κυκλοφορούν ανάμεσά μας και διαδίδουν τον κορωναϊό ! Τι να πεις σε δαύτους , είναι άξιοι της ασχετοσύνης τους , της αμάθειας τους , και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής και τα τσιράκια τους. ( έπειτα απ' όσα έχουν ζήσει σε τούτη τη χώρα, σειρά από προδοσίες, ακόμα πέφτουν εύκολα θύματα ; )

 Δείτε γιατί δεν θα κάνω εμβόλιο:

 

Πενήντα χρόνια δεν υπάρχει θεραπεία για τον ιό του Έμπολα , και μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε η θεραπεία του covid 19 ; Ποια θεραπεία ; Δεν λένε καλύτερα η μεγάλη μπίζνα δις.

Μεγάλη προσοχή στις παρενέργειες και τις αλλεργικές αντιδράσεις των εμβολίων διότι όπως λέγεται από ειδικούς , και σύμφωνα των πρώτων αναφορών που έχουν γίνει , ενδεχομένως πολλοί περισσότεροι θα χάσουν τη ζωή τους από παρενέργειες παρά από covid.



Από το 1976, οπότε ταυτοποιήθηκε ο ιός του Έμπολα για πρώτη φορά, και του 2014 που επανεμφανίστηκε , η θνησιμότητά του φτάνει το 90% και δεν έχει υπάρξει ακόμα και σήμερα εμβόλιο το οποίο να τον θεραπεύει.

Γνωρίζεται ποια είναι η θνησιμότητα του κορωναϊού ; Είναι 0,02 % !

Κρυσταλλογραφική απεικόνιση της αντίστροφης μεταγραφάσης του ιού HIV.





Η αντίστροφη μεταγραφάση (αναφερόμενη και σαν ανάστροφη τρανσκριπτάση) είναι ένζυμο (πρωτεϊνικής φύσεως), το οποίο βρέθηκε σε RNA-ιούς και συγκεκριμένα σε ρετροϊούς, που μπορεί νασυνθέσει DNA χρησιμοποιώντας ως καλούπι το RNA του ιού. 

Η ανακάλυψη αυτού του ενζύμου οδήγησε στη συμπλήρωση του κεντρικού δόγματος της Βιολογίας στη μορφή που έχει σήμερα. Επίσης, έδωσε νέες δυνατότητες στη Μοριακή βιολογία και στη Γενετική μηχανική, αλλά και τη δυνατότητα κατασκευής ειδικών αντιρετροϊκών φαρμάκων

Η αντίστροφη μεταγραφάση ανακαλύφθηκε το 1970 από τον Χάουαρντ Τέμιν και, ταυτόχρονα και ανεξάρτητα, από τον Ντέιβιντ Μπάλτιμορ. Για την ανακάλυψή τους μοιράστηκαν το Νόμπελ Ιατρικής του 1975.

Έκτοτε έχουν γίνει αναρίθμητα πειράματα και έρευνες όμως εμβόλιο θεραπείας κορωναϊού δεν έχει υπάρξει ούτε πρόκειται να υπάρξει. Όλοι οι άνθρωποι γενιούνται με covid - κορωναϊό και σε ολόκληρη τη ζωή τους έχουν μέσα στον οργανισμό τους τον κορωναϊό. Τι να Θεραπεύσεις ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κορωναϊός: Δείτε γιατί δεν θα κάνω εμβόλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">