ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέες επιχειρήσεις ιδρύθηκαν εν μέσω πανδημίας στη Μεσσηνία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο

Νέες επιχειρήσεις ιδρύθηκαν εν μέσω πανδημίας στη Μεσσηνία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο

Την σύσταση 487 νέων επιχειρήσεων στη Μεσσηνία μέσα στο 2020 ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Παράλληλα το Επιμελητήριο ανακοίνωσε 125 διαγραφές, συμπεριλαμβανομένων μετατροπών νομικών μορφών, συγχωνεύσεων, μεταφορών έδρας και οριστικών λύσεων.
Από την άντληση των στοιχείων αυτών και λόγω των ειδικών συνθηκών που προκλήθηκαν από την πανδημία αλλά και την οικονομική ύφεση που επακολούθησε, οι ιδρύσεις εταιρειών προκύπτει πως κινήθηκαν στο επίπεδο της τελευταίας τριετίας. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι συνεχίζεται ο αυξητικός ρυθμός στην ίδρυση Ιδιωτικών Κεφαλαιουχικών Εταιρειών (Ι.Κ.Ε.) και Ετερορρύθμων Εταιρειών (Ε.Ε.) σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρικές μορφές στην τριετία 2018-2020, καθώς και η σύσταση στο Νομό Μεσσηνίας Ενεργειακών Κοινοτήτων.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kalamata/nees-epicheiriseis-idrythikan-en-meso-pandimias-sti-messinia-symfona-me-to-epimelitirio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέες επιχειρήσεις ιδρύθηκαν εν μέσω πανδημίας στη Μεσσηνία, σύμφωνα με το Επιμελητήριο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">