ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα από τις μέρες των γιορτών – Tη Δευτέρα οι αποφάσεις για τα σχολεία

Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα από τις μέρες των γιορτών – Tη Δευτέρα οι αποφάσεις για τα σχολεία

Σταδιακή μείωση παρουσιάζουν τα κρούσματα του κορονοϊού, όμως οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Στο επίκεντρο της προσοχής τους βρίσκονται όλα τα στοιχεία προκειμένουν να διαμορφώσουν ξεκάθαρη εικόνα για το πώς επηρέασε την κατάσταση η κινητικότητα των γιορτών. Στο μεταξύ τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για το θέμα της λειτουργίας των σχολείων.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την πρώτη μέρα του νέο χρόνου 597 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 210 στην Αττική, 79 στη Θεσσαλονίκη, 37 στη Ροδόπη και 31 στη Κοζάνη. Επίσης, ανακοινώθηκαν 43 νέοι θανάτοι, ενώ 429 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες λόγω της πανδημίας, συνεχίζουν τους σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας ενώ επεκτείνονται από σήμερα οι εμβολιασμοί σε επιπλέον 40 νοσοκομεία του ΕΣΥ και στις Μονάδες Φροντίδας Υγείας Ηλικιωμένων.

Πηγή: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα

Σχετικό Άρθρο: Πρωτοχρονιά με lockdown – Σταδιακή μείωση κρουσμάτων κορονοϊού (video)

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/sto-mikroskopio-ta-apotelesmata-apo-tis-meres-ton-giorton-ti-deytera-oi-apofaseis-gia-ta-scholeia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα από τις μέρες των γιορτών – Tη Δευτέρα οι αποφάσεις για τα σχολεία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">