ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το youtube αναβαθμίστηκε - Κάνει φωνητική αναζήτηση στα Ελληνικά !


- Το youtube αναβαθμίστηκε 

- Κάνει φωνητική αναζήτηση στα Ελληνικά !

Οι πολυεθνικές όλα τα λεφτά ! Δείτε την λειτουργία στο βίντεο.

 

Όπως διαπιστώσαμε ο ολγάριθμός έχει αρκετά καλή συμπεριφορά αναφορικά με την Ελληνική γλώσσα , και τώρα το ζητούμενο είναι πως θα χρησιμοποιήσουμε τον κώδικα σε άλλες εφαρμογές εκτός του youtube.

Αναφορικά με το tube η εφαρμογή ''τρέχει'' χωρίς εικονίδιο mic αρκετά χρόνια όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση , τουλάχιστον εμείς δεν την είδαμε κάπου , αναφορικά με την αναγνώριση Ελληνικών , και αν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ανοικτού κώδικα ώστε να μας παρέχετε η δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουμε εκτός του youtube και σε άλλες συναφείς εφαρμογές.

Ουσιαστικά θα ήταν χρησιμότερο να παρασχεθεί σε εφαρμογές SMART HOME δεδομένου ότι ALEXA και Google Home δεν παρέχουν φωνητική αναζήτηση στα Ελληνικά. 

Είναι γνωστή η σχέση Google - youtube άρα γιατί να μην αναβαθμιστεί και το Google Home - Assistant με εντολές στα Ελληνικά ;  

# Όταν δεν παρέχετε από τα εμπορικά προϊόντα η γλώσσα σου σε συσκευές smart home μόνο Ελληνικό έξυπνο σπίτι δεν διαθέτεις. Ενδεχομένος διαθέτεις ''Πολυεθνικό'' ... σε καμία περίπτωση ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τι λέτε οι προγραμματιστές , θα μας παρέχετε δυνατότητες εντολών στα Ελληνικά στο Google Home - Assistant η να δημιουργήσουμε μια εταιρία να το παρέχουμε εμείς ;

Καλές αναζητήσεις στα Ελληνικά.

GLYFADA WΕΒ 2021

ΥΓ: Θυμάται κάποιος ποια εποχή είχα περάσει την τεχνητή νοημοσύνη - AI speech recognition από τον GLYFADA FM ; Μόλις πριν από τριάντα χρόνια !




* Εμείς το 
speech recognition δεν το θέλουμε μόνο για το youtube , θέλουμε να το χρησιμοποιούμε καθολικά σε εντολές διαχείρισης. π.χ: παύση - στοπ - επόμενο - μίξη - εναλλαγή, δεξιά, αριστερά, άνοιξε, κλείσε, πάνω, κάτω, FΜ, δείξε στάσιμα, ανέβασε τα βάττ , άνοιξε το στάδιο 4, κανάλι 1, είσοδος 2, κλείσιμο πόρτας, άνοιγμα κουρτίνας, ενεργοποίηση συναγερμού, άνοιγμα κάμερας, κ.α. Γι' αυτό έχουμε κατασκευάσει και χρησιμοποιούμε hardware Speech Recognition Module Voice Board με το Arduino και μια πλακέτα player στην οποία είναι αποθηκευμένες οι απαντήσεις στις εντολές οι οποίες δίνονται. Η αντιστοιχία Αlexa - Google Assistant αμιγώς στα Ελληνικά. 

* Όπως διαβάσατε στο κείμενο δεν ανέφερα ούτε μια φορά το ''μάλιστα'' ... 


* Σε μελλοντικό βίντεο θα σας παρουσιάσουμε το smart home αμιγώς στα Ελληνικά , με τις πλακέτες που χρειάζονται, το σχεδιάγραμμα - συνδεσμολογία - καθώς και τον προγραμματισμό. ( Ο ψηφιακός πίνακας που λέγαμε πριν από τρεις δεκαετίες, διότι smart home ίσον ξεκινάς από τον κεντρικό πίνακα του ηλεκτρικού τον οποίο αλλάζεις και τον κάνεις ΨΗΦΙΑΚΟ. Όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε να κυκλοφορούν 
ευρέως στο εμπόριο είναι ημίμετρα αν δεν ξεκινήσεις από τον κεντρικό πίνακα ώστε να διαθέτεις πλήρη έλεγχο ολόκληρης της εγκατάστασης καθώς και προστασία. )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το youtube αναβαθμίστηκε - Κάνει φωνητική αναζήτηση στα Ελληνικά ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">