ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εξαδάκτυλος: Αλλαγή τοπίου με ανοσοποίηση του 20% του πληθυσμού εντός ενός μήνα

Το μήνυμα ότι οι κόποι μας δεν είναι μάταιοι απηύθυνε μέσω της ΕΡΤ ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. «Να μην υπάρχει η απογοήτευση και η αίσθηση του μάταιου. Είμαστε στα τελευταία βήματα» είπε και πρόσθεσε πως με τους εμβολιασμούς συν τους αναρρώσαντες μέσα στο διάστημα ενός μήνα θα έχουμε το 20% το πληθυσμού με ανοσία, «κάτι όπως που γνωρίζουμε από την ισραηλινή εμπειρία θα αλλάξει το τοπίο».

Παράλληλα ανέφερε στοιχεία του Π.Ο.Υ., που δείχνουν μείωση συνολικά της διασποράς του ιού κατά 50%, μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Ο κ. Εξαδάκτυλος, στάθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η σωστή χρήση της μάσκας, αλλά και η χρήση της από όλους.

«Το τρίτο πανδημικό κύμα στη χώρα μας δεν είναι τόσο φονικό όσο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η μάσκα το τιθασεύει είπε παραπέμποντας σε σύγκριση μεταξύ του περασμένου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και του Φεβρουαρίου», που είναι μικρότερος ο αριθμός των διασωληνωμένων παρά την ύπαρξη και του μεταλλαγμένου στελέχους που είναι πιο μεταδοτικό.

www.ert.gr

Το άρθρο Εξαδάκτυλος: Αλλαγή τοπίου με ανοσοποίηση του 20% του πληθυσμού εντός ενός μήνα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/exadaktylos-allagi-topioy-me-anosopoiisi-toy-20-toy-plithysmoy-entos-enos-mina/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εξαδάκτυλος: Αλλαγή τοπίου με ανοσοποίηση του 20% του πληθυσμού εντός ενός μήνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">