ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ζωή μας στη φάρμα Σ2:Ε3

Στο επεισόδιο 3 στη Φάρμα Γιόρκσιρ, όλα τα παιδιά της οικογένειας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές από το σχολείο.
Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, η πρώτη προτεραιότητα της οικογένειας είναι να συγκεντρώσει τα 1.000 πρόβατά της από τους λόφους και να κουρέψει το χειμερινό τους τρίχωμα. Αλλά η καταστροφή χτυπά όταν η Αμάντα και ο Κλάιβ ξυπνούν ένα πρωί και συνειδητοποιούν ότι όλα τα πολύτιμα οχήματά τους έχουν κλαπεί.
Η οικογένεια αναγκάζεται να προσαρμοστεί και σύντομα η συνεισφορά των παιδιών γίνεται απαραίτητη στις προσπάθειες συγκέντρωσης του κοπαδιού. Η εντεκάχρονη Ίντιθ και η εννιάχρονη Βάιολετ μαθαίνουν να χειρίζονται τα τσοπανόσκυλα. Στη συνέχεια, η Ίντιθ βάζει την εκπαίδευσή τους σε εφαρμογή στους λόφους και ο δεκαπεντάχρονος Ρούμπεν βοηθά στη συγκέντρωση του κοπαδιού, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του με το μοτοποδήλατο.
Η οικογένεια βρίσκει τον χρόνο να πάει τον Ρούμπεν, τον Μάιλς και την Βάιολετ στην πρόβα της ορχήστρας, και ο Κλάιβ διοργανώνει μια κατασκηνωτική περιπέτεια.

(Διαθέσιμο έως 11/3/2021)

Το άρθρο Η ζωή μας στη φάρμα Σ2:Ε3 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/xena-docs/i-zoi-mas-sti-farma-s2-e3/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ζωή μας στη φάρμα Σ2:Ε3 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb