ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΡΤ3 – Οι μικροί φόνοι της Άγκαθα Κρίστι: Τα πέντε μικρά γουρουνάκια – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Σειρά Μυθοπλασίας (trailer)


 Κάθε Δευτέρα, στις 23:00   
«LITTLE MURDERS BY AGATHA CHRISTIE»
Έτος παραγωγής: (2010)

Σειρά μυθοπλασία παραγωγής Γαλλίας 2010-2012 που ολοκληρωθεί σε 7 επεισόδια διάρκειας 90΄.

Η αριστοκρατική αφήγηση της Agatha Christie παίρνει μια νότα γαλλικής αισθητικής σε αυτά τα εφτά ελκυστικά, πνευματώδη μυστήρια. Αυτές οι γαλλικές προσαρμογές είναι μια νέα, κομψή πινελιά στις κλασικές ιστορίες της Christie.

Πρωταγωνιστούν: Blandine Bellavoir, Samuel Labarthe, Elodie Frenck

Eπεισόδιο 3Τα πέντε μικρά γουρουνάκια [Five little pigs ]

Τα 5 μικρά γουρουνάκια ασχολούνται μ’ έναν φόνο που συνέβη πριν 15 χρόνια. Η Έμμα Βάργκα καταδικάστηκε για τη δηλητηρίαση του συζύγου της, έναν διάσημο ζωγράφο, αλλά και διάσημο γυναικά. Αλλά είναι πραγματικά ένοχη; Χωρίς φυσικές αποδείξεις και αποτυπώματα, ο Λαμπιόν και ο Λαροσιέρ πρέπει να λύσουν το αίνιγμα από τις διαφορετικές και αντιφατικές καταθέσεις των πέντε κυρίων υπόπτων. Το άνοιγμα μιας υπόθεσης 15 χρονών δεν ήταν ποτέ εύκολο πράγμα.

www.ert.gr


source https://www.ert.gr/ert3/ert3-protaseis/ert3-oi-mikoi-fonoi-ths-agkatha-kristi-ta-pente-mikra-goyroynakia-a-seira-mythoplasias-trailer/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΡΤ3 – Οι μικροί φόνοι της Άγκαθα Κρίστι: Τα πέντε μικρά γουρουνάκια – Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση – Σειρά Μυθοπλασίας (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">