ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομοτηνή: Σε ετοιμότητα οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Κομοτηνή: Σε ετοιμότητα οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Επί ποδός οι εθελοντές του ΠΤ Κομοτηνής  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής, καθώς εκεί πραγματοποιούνται από χθες εμβολιασμοί για τον Covid-19 κατά τις ώρες 08:00-20:00.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού θα μπορέσουμε να τελειώσουμε από αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση» δηλώνει ο Αρχηγός των Σαμαρειτών Κωνσταντίνος Ιμανιμίδης.

Επίσης, συνεχίζονται καθημερινά από την πλευρά των εθελοντών οι θερμομετρήσεις στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής. Ενώ σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 9 & 10 Φεβρουαρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 15:00 οι Εθελοντές θα βρίσκονται στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής, όπου εξειδικευμένο κλιμάκιο του Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας θα διενεργήσει Rapid Test Covid-19 για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων στην περιοχή της Ροδόπης σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής. «Μένουμε Ασφαλείς. Προστατεύουμε τους γύρω μας και φροντίζουμε για την ψυχική μας υγείας» προτρέπει ο κος Ιμανιμίδης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΤ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Κομοτηνής βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν λόγω των καιρικών συνθηκών.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotini-se-etoimotita-oi-ethelontes-toy-ellinikoy-erythroy-stayroy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομοτηνή: Σε ετοιμότητα οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">