ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εικόνες από την φυσική ομορφιά της πόλης των Ιωαννίνων

Εικόνες από την φυσική ομορφιά της πόλης των Ιωαννίνων

Εικόνες από την φυσική ομορφιά της πόλης των Ιωαννίνων αναδείχτηκαν κατά το διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο: «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του», που οργάνωσε το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών.

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος 81 συμμετέχοντες και το υλικό των 243 φωτογραφιών, αξιολογήθηκε από τριμελή κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί.

Σήμερα Τετάρτη στις 12:30 το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (στα Παλιά Σφαγεία), με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, ο δήμος Ιωαννιτών  θα απονείμει τα βραβεία και τους επαίνους για τις έξι καλύτερες φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από την καλλιτεχνική επιτροπή.

Λόγω της πανδημίας, η έκθεση με τις 30 καλύτερες φωτογραφίες θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα διαδικτυακά – μέσω της προβολής slideshow –  και, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί και σε φυσικό εκθεσιακό χώρο του δήμου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, το 1ο βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία θα απονεμηθεί στον Στράτο Γκότζιο, το 2ο στον Θεόδωρο Παπατρέχα και το 3ο στη Ζωή Χήτου. Αντιστοίχως, οι τρεις έπαινοι θα απονεμηθούν, στην Ευτυχία Τρομπούκη, τον Απόστολο Νούτσο και τον Ιωάννη Σταμάτη.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/eikones-apo-tin-fysiki-omorfia-tis-polis-ton-ioanninon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εικόνες από την φυσική ομορφιά της πόλης των Ιωαννίνων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">