ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλεξανδρούπολη: Κ. Βενετίδης Θετικά τα μηνύματα όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων

Αλεξανδρούπολη: Κ. Βενετίδης Θετικά τα μηνύματα όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων

«Θετικά είναι τα μηνύματα όσο αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων το τελευταίο εικοσαήμερο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπεριφεριάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Βενετίδης.

«Από πλευράς κρουσμάτων το τελευταίο 20ημερο είμαστε πολύ καλά. Αυτό βέβαια που είναι καταλυτικό είναι ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα σε όλη την ΑΜΘ από το Νευροκόπι μέχρι το Ορμένιο σε καθημερινή βάση γίνονται πολλά τεστ, είτε σε ομάδες συγκεκριμένες είτε στο γενικό πληθυσμό, οπότε μόλις εμφανίζεται κάποιο κρούσμα αμέσως απομονώνεται» είπε ο κ. Βενετίδης, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του όσο αφορά την αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό που με προβληματίζει είναι η αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη γιατί τον Σεπτέμβριο Οκτώβριο και Νοέμβριο τα περισσότερα κρούσματα που είχαμε προήλθαν από εκεί καθώς η Θεσσαλονίκη έχει σχέση με όλη την Β. Ελλάδα,» είπε ο κ. Βενετίδης.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/orestiada/alexandroypoli-k-venetidis-thetika-ta-minymata-oson-afora-ton-arithmo-ton-kroysmaton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλεξανδρούπολη: Κ. Βενετίδης Θετικά τα μηνύματα όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">