ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η δολοφονία του Π. Μπακογιάννη πονάει, αλλά η εξόντωση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα στέλνει τη δημοκρατία στον τάφο


Το «όποιος είναι με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα είναι αυτόματα και φίλος της τρομοκρατίας, άρα εχθρός μας» είναι η απάντηση του «Κράτους δικαίου» στις εκκλήσεις των πολιτών για την ύστατη δικαιοσύνη προτού να είναι αργά.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Από το δικό μας μετερίζι υπήρξε τοποθέτηση πριν από δεκαετίες, και μάλιστα από τον επανελειμμένα κατασχεμένο Γλυφάδα FM. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται ,  οι ''Μητσοτάκηδες'' και οι ''ακραίας'' αντιλήψεως εκδικούνται. 

Ο Κουφοντίνας για τις όποιες πράξεις του δικάστηκε και καταδικάστηκε από την δικαιοσύνη τηρώντας απαρέγκλιτα το νόμο. Για ποιους λόγους καταλύεται επι του παρόντος ο νόμος το γνωρίζουν όσοι παραποιούν και καταχρώνται το πολίτευμα. 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι γνωρίζεται πληθώρα ατόμων στη χώρα μας τα οποία διέπραξαν σωρεία δολοφονιών , δικάστηκαν - καταδικάστηκαν , εξέτισαν την ποινή τους , και εν συνεχεία έζησαν το υπόλοιπο του βίου τους εκτός φυλακής χωρίς να δημιουργήσουν ταυτόσημου χαρακτήρα προβλήματα. 

Αναφορικά με το παρόν τασσόμαστε αλληλέγγυοι με τα δίκαια αιτήματα κάθε πολίτη. ( Ο ήδη παρεξηγημένος δεν παρεξηγείται, άρα για όσους προτρέξουν να αναφέρουν ότι « υπάρχει πιο ακραίας αντιλήψεως άτομο από τον ''αρχιεκτελεστή'' Κουφοντίνα ; », όπως τον αποκαλούν καθημερινά οι πολυεκατομμυριούχοι της δημοσιογραφίας ώστε να επηρρεάσουν την κοινή γνώμη , αναφέρουμε: Ο Κουφοντίνας τέλεσε τις ακραίες πράξεις του πριν από δεκαετίες, ας αναλογιστούν όσοι καταλύουν το δίκαιο και τα θεσμοθετημένα ποιοι είναι οι ακραίοι σήμερα.

Επισημαίνουμε σύμφωνα της επικαιρότητας ότι ο Μιγκέλ Ουρμπάν Κρέσπο, συντονιστής της επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωκοινοβουλίου, συνιδρυτής του Podemos και σήμερα στην ευρω-ομάδα των Αντικαπιταλιστών (Anticapitalistas), τάχθηκε υπέρ του αιτήματος του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέροντας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει υποχρεωθεί να καταφύγει σε απεργία πείνας προκειμένου να διεκδικήσει το αυτονόητο αίτημα να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπως προβλέπει και ο νόμος που ψήφισε πρόσφατα η ίδια η ελληνική κυβέρνηση.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει ένα μήνα απεργίας πείνας - και επιβαρυμένος από προηγούμενες - πλέον κινδυνεύει η υγεία του με ανεπανόρθωτες βλάβες, κινδυνεύει η ίδια η ζωή του.

Ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, οφείλουμε να απαιτήσουμε να σταματήσει η εξόντωσή του. 

Η δολοφονία του Π. Μπακογιάννη πονάει, αλλά η εξόντωση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα στέλνει τη δημοκρατία στον τάφο

«Αυτό που λέγεται, ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», στην ουσία σημαίνει πως επιδιώκεις έναν αθέμιτο σκοπό με αθέμιτα μέσα. Και για να δικαιολογήσεις τα αθέμιτά σου μέσα, βαφτίζεις το σκοπό σου θεμιτό, του δίνεις ένα ωραίο όνομα και το ονομάζεις «υψηλό ιδανικό». Κι από κεί και πέρα, παίρνεις συγχωροχάρτι προκαταβολικά και μπορεί να κάνεις ό,τι θέλεις. Όπου η εξουσία κατακτήθηκε με τα όπλα, κρατήθηκε με τα όπλα, εκτός σπανίων περιπτώσεων, που αυτήν τη φορά στράφηκαν εναντίον των μαζών που έκαναν την επανάσταση. Γιατί, ποτέ και πουθενά, καμία πρωτοπορία δεν έκανε καμιά επανάσταση»

Περικλής Κοροβέσης - 2010

Η ιστορία (αυτή που γράφεται από τα χέρια των πρωταγωνιστών και όχι των επετειακών παραστάσεων , της καπηλείας και των «λαϊκών πρωτοποριών» ) έχει γράψει με ανεξίτηλο μελάνι μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο πως υπήρξε μια και μόνο 17 Νοέμβρη που ένωσε τον παλμό χιλιάδων διαφορετικών ανθρώπων, γνήσιων και αγνών αγωνιστών σαν τον Κομνηνό και τον Μυρογιάννη για να φύγει η Χούντα και νάρθει η πολυπόθητη για την κοινότητα  Δημοκρατία.

Η Χούντα μπορεί να έφυγε ,οι αγώνες του 73 μπορεί να δικαιώθηκαν «εν μέρει», για την πραγματική Δημοκρατία έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, φαντάσου πόσο ακόμα για την “Αυτοδιαχείριση” …που λέμε εμείς οι Αναρχικοί!!!

Δεν θα αναλωθώ, σε τούτη εδώ την έκκλησή μου για την ζωή και τα νόμιμα δικαιώματα  του Δ.Κουφοντίνα,  στις τεράστιες και αξεπέραστες διαφωνίες πού έχω με την ιδεοληψία του που τον έστειλε ηττημένο στις φυλακές και άλλους παντοτινά στο χώμα! Μόνο τούτο! Το ότι ανέλαβε την ευθύνη για τις δολοφονίες τον «τιμά», εγώ δεν έχω κανένα λόγο ως αναρχικός να «τιμήσω» την αυταπάτη  του πως τα όπλα έχουν στην σκανδάλη τους την «λύση»! Οι επιλογές του δεν ήταν ποτέ «κομμάτι του αγώνα», δεν αφορούσε την πορεία και τα προτάγματα των κινημάτων για έναν καλύτερο Κόσμο o αυτοσκοπός της πολιτικής βίας,δεν είμαστε ποτέ «σύντροφοι» με αυτόκλητους «εκπροσώπους» που αφοσιώθηκαν στο μεγαλύτερο λάθος της πολιτικής πάλης πως μερικές βόμβες και εκτελέσεις από τα υπόγεια και τις γιάφκες  είναι «κοινωνικοί αγώνες» και πως το «απαιτούμενο» είναι να «χυθεί αίμα για να σφίξουν οι πισινοί» και να «ανατραπεί το διεφθαρμένο Κράτος»! Οι επιλογές τους και μαζί και η τελική αποτυχία των στόχων τους αφορά τούς ίδιους, δεν αφορά τους  αναρχικούς η υπεράσπισή τους(πέρα από τα δικαιώματά τους στις φυλακές) και η προβολή τους σαν «πρότυπο αγώνα»!!! Τα άλλα τα έχουν πει καλύτερα οι διάφοροι «αντάρτες πόλης» και σύντροφοι του Δ.Κουφοντίνα στην αυτοκριτική τους μετά το τέλος της ένοπλης φαντασίωσης της «Κόκκινης τρομοκρατίας» και της ήττας τους (πολιτικά και «στρατιωτικά»)στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στην Ν.Αμερική!Και κυρίως γιατί εγώ ποτέ δεν τραγούδησα το «Με την τρομοκρατία πεθαίνει η εξουσία» του μακαρίτη Νικόλα Άσημου γιατί η Τρομοκρατία και η Βία τρέφει την Εξουσία και το Κράτος, γιατί είναι η μήτρα που τα γέννησε, είναι η «αγαπημένη τους  μητέρα και πατρίδα»!!!

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας  όμως δεν είναι «υπάνθρωπος», «πολυδολοφόνος του κοινού ποινικού δικαίου» και «στυγνός εγκληματίας» όπως προπαγανδίζει η «λαοφιλής» κυβέρνηση Μητσοτάκη και το υπόλοιπο παρακμιακό ανήθικο πολιτικό προσωπικό που καμώνεται τους «αθώους» και τους «αμέτοχους» της Βίας,της Αδικίας και του Αίματος! Δεν είναι ούτε «τέρας», ούτε «serial killer» όπως τον αποκαλούν τούτες τις  μαύρες μέρες για την «ποιότητα» της αστικής δημοκρατίας οι γδαρτάδες της δημοσιογραφίας σαν την Σοφία Γιαννακά που ολόψυχα στηρίζουν τυφλά και άκριτα  την αλαζονική στάση της κυβέρνησης που με το «κουμπούρι» της  τηλεοπτικής τρομολαγνείας και τα πιστά σε αυτήν(και χρηματοδοτούμενα) διαδικτυακά μέσα «πληροφόρησης» ποινικοποιούν, συκοφαντούν και στοχοποιούν όποιον συμπαρίσταται στα ανθρώπινο και νόμιμο αίτημα Κουφοντίνα. Το «όποιος είναι με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα είναι αυτόματα και φίλος της τρομοκρατίας,άρα εχθρός μας» και η αρχή της συλλογικής ευθύνης είναι η απάντηση του «Κράτους δικαίου»(που ακόμη αναζητείται!) και της αθλιότητας της «δημοσιογραφίας» στις εκκλήσεις των πολιτών για την ύστατη δικαιοσύνη προτού είναι αργά ! Ο δεξιός κυνισμός  προσπαθεί για το «καλύτερο» με αρκετούς συμμάχους στο βαλτώδες έδαφος των ΜΜΕ ,να «ικανοποιήσει  το κοινό αίσθημα"  για την "μάχη κατά της απειλής της τρομοκρατίας" και το δόγμα της «ασφάλειας»!!! Ο Δήμιος  με «πλάγιο και ιδιότυπο τρόπο» επιστρέφει με  χαρά και σαδισμό να εκτελέσει αργά και σταθερά την θανατική ποινή στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα! Η τέλεια εκδίκηση, ο απόλυτος ρεβανσισμός! «Μεγαλείο ψυχής» μιας άψυχης και αποστεωμένης «Δημοκρατίας»!

Ο «φιλελευθερισμός» της  Νικολάου,του βουλευτή Χρήστου Οικονόμου,του Κώστα Μπογδάνου ,του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ξέρει πολύ καλά πώς κι ο δικός της «σκοπός  αγιάζει τα μέσα» και πως μόνο οι «φίλοι των τρομοκρατών» θα οργισθούν και θα κλάψουν για τον νεκρό απεργό πείνας!  Εκβιάζει  με την σιωπή της η κυβερνητική ενοχή και ευθύνη στερώντας από έναν κρατούμενο βασικά δικαιώματα που έχει το ίδιο το «Κράτος Δικαίου» νομοθετήσει! Εκδικείται γιατί «δεν αποκήρυξε την δράση του» ο Δ.Κουφοντίνας, γιατί δεν υπόγραψε «δήλωση μετανοίας»! Δεν υπάρχει τέτοια  «θεσμική προϋπόθεση» από τον νομοθέτη για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των κρατουμένων στις φυλακές!!

Αντίθετα, ο νομοθέτης έχει θεσπίσει πρόσφατα την επιστροφή του στην φυλακές Κορυδαλλού(εκεί όπου αρχικά ήταν κατάδικος), την απαγόρευση μεταγωγών μέσα στο διάστημα της πανδημίας, την στέρηση των αδειών(αδίκως) και του αποκλεισμού  του(και πάλι αδίκως) πλέον από την παραμονή σε αγροτικές φυλακές.

Η πλευρά του «νικητή» έχει πολύ καλή «επιλεκτική μνήμη», γνωρίζει μέσα στο έρεβος της ιστορίας του πώς δεν είναι αμέτοχος του Κύκλου του Αίματος και της Τρομοκρατίας  των ένστολων δολοφονικών της σωμάτων που σήμερα χρυσοπληρώνει  με εκατομμύρια ευρώ και προχωρά σε προκηρύξεις προσλήψεων χιλιάδων «φρουρών» για την περιφρούρηση και καταστολή της κοινωνικής-πολιτικής διαμαρτυρίας! Η Γραμματεία «Αντεγκληματικής Πολιτικής» της κας Νικολάου «αυτονομείται» και προβλέπεται να μετακομίσει σε κτίριο 3000τμ με κόστος ετήσιο 318.000 ευρώ την στιγμή που εκατοντάδες δημόσια κτίρια είναι κλειστά και έρημα, φρεγάτες και αεροπλάνα αγοράζονται στην πτωχευμένη και χρεοκοπημένη χώρα για την πολεμική της «θωράκιση»,ένας χάρτινος υπουργός «υπερ-προστατευτικός» του Πολίτη  «μόχθησε» αρκετά και έκανε εκεί στο μέγαρο της Κατεχάκη την «σοσιαλιστική» του καρδιά σιδερένια γροθιά εναντίον του κόκκινου και αντιεξουσιαστικού «κινδύνου»!

Και του αξίζει μια τσακισμένη ανθοδέσμη!!! για την «επιτυχία» του στην τούτη εδώ  ανάπηρη δημοκρατία να μην της έχει απομείνει ελεύθερο τετραγωνικό από την ασφυκτική παρουσία και το άγριο βλέμμα  των ομάδων «επιτήρησης τάξης»(μέχρι και τα ΑΕΙ «ντύνονται» στην «μόδα» της αστυνομοκρατίας, παντού Ντούμας και Μαυροειδάκος!!!) και  μάλιστα την ίδια στιγμή που τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα από γιατρούς και προσωπικό ανήμποροι στην αντιμετώπιση  της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων από την πανδημία, που χιλιάδες συνταξιούχοι σαν την μητέρα μου «επιβιώνουν» με σύνταξη πείνας κάτω από τα πεντακόσια ευρώ, που χιλιάδες νοικοκυριά λιμοκτονούν , άνθρωποι κι όχι «αριθμοί» χάνουν τα σπίτια τους και την εργασία τους ή  κυκλοφορούν σαν «ζόμπι» σε υγρά δωμάτια με κομμένο ρεύμα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη (και σέβομαι τον πόνο της για την δολοφονία του συντρόφου της,όπως και των άλλων θυμάτων της «17Ν»,το έχω ξαναγράψει εδώ http://nadaparanosotros.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html) κατά την διάρκεια της εξόδου του Δ.Κουφοντίνα από τις φυλακές για να κάνει χρήση της πρώτης άδειας που πήρε, στις 9-11-2017 και σε ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάϊ», αντέδρασε με σκληρότητα  στην τότε δικαστική απόφαση αναφωνώντας θυμωμένη πως «αυτό που γίνεται μπροστά  της είναι ύβρις  για τις μάνες,τα παιδιά,τα εγγόνια που έχασαν τους ανθρώπους τους από το πιστόλι του Κουφοντίνα». Το ερμηνεύω και το καταλαβαίνω το συναίσθημά της αλλά θα της θυμίσω άλλη μια φορά χωρίς να θέλω να κάνω συμψηφισμούς και να «δικαιολογήσω» ότι σιχαίνομαι(τους εμφύλιους και τους διχασμούς ή το ποιος «έριξε την πρώτη σφαίρα» κλπ) πως και η άλλη πλευρά, εδώ η «δικιά μας» ,των φτωχών και εξουσιαζομένων έχει χιλιάδες  μανάδες,παιδιά,εγγόνια,αδέρφια,συγγενείς  που γνώρισαν την απώλεια και το πένθος εξ αιτίας της δικιάς σας σφαίρας και των επιθέσεων  που έπεφταν βροχή και ατιμώρητα από τα κουμπούρια και τα βασανιστήρια των ένστολων τραμπούκων σας. Δεν έχει νόημα να παρουσιάσω ονόματα και υποθέσεις, η λίστα των δολοφονιών και των «παράπλευρων απωλειών» από το χέρι του Κράτους  είναι μεγάλος και δεν χωρά αυτή η ύβρις κα Μπακογιάννη  σε βάρος της ανθρώπινης ζωής ,στην «αγιογραφία» και στην «καθαρότητα» της «δημοκρατίας» σας!

" Η δημοκρατία εκβιάζει και όποτε θέλει μπορεί και να εκδικείται" κ.Χρήστο Οικονόμου!!! Και η δημοκρατία  φαίνεται αν είναι  δημοκρατία  ή αν ψευδεπίγραφα αυτοπαρουσιάζεται έτσι από το πώς αντιμετωπίζει τους κρατουμένους της, τους αιχμαλώτους της!!!

Ο «νικητής» κ.Χρήστος Οικονόμου πρέπει να δείξει στην περίπτωση του κατάδικου  Δημήτρη Κουφοντίνα αξιοπρέπεια, πολιτικό θάρρος που αναδεικνύει την ανθρωπιά, πολιτική απόφαση που αποδίδει πραγματική δικαιοσύνη. Εδώ θα φανεί αν η Δημοκρατία σας θα διαχωρισθεί από την παθογένεια της εκδίκησης ή θα αυτοκτονήσει στα κελιά που έφτιαξε για τους εχθρούς της!

O κινέζος διανοητής Κομφούκιος είχε πεί πως «Προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δυο τάφους». Αν είσαστε έτοιμοι εσείς «εκεί ψηλά» να σκοτώσετε  εδώ χαμηλά στο νοσοκομείο τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, τώρα που μετράει λεπτά της ώρας πριν μπει σε κώμα και στο τελεσίδικο που πρέπει να αποφευχθεί,  ανοίξτε και τον δικό σας  Τάφο με τα όχι και τόσο καθαρά χέρια από την μισαλλοδοξία σας! Ο ιεροκήρυκας του μίσους στην περίπτωση του ανίσχυρου και νικημένου Δημ.Κουφοντίνα θα είσασθε εσείς, όλοι εκεί από τα έδρανα της Βουλής που έχετε τις ευθύνες σας(τις μεγαλύτερες ίσως)στην διάχυση του Τρόμου και της Βίας, της Εξουσίας του θανάτου!

Εγώ ένας απλός άνθρωπος (που ούτε «λαϊκός αγωνιστής» είμαι, ούτε «σηματοδότης επαναστάτης» αλλά πλέον «κουρασμένο παλικάρι» και «ρεφορμιστής») που κρατώ πάντα τις αποστάσεις από την κουλτούρα της εκδίκησης  και του κανιβαλισμού, οφείλω από την ταπεινή μου θέση να συμβάλλω και να φωνάξω ενάντια σε τούτο το Κρατικό έγκλημα και σαν «ύστατο λιθαράκι» να βοηθήσω να ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ που προδιαγράφεται από την απάθεια και την φανατική-φονική γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Μόνο τότε έχουμε μια ελπίδα να σωθούμε(όλοι μαζί) και να σβήσουμε το Κτήνος (μέσα μας) τελειωτικά!!!

Εγώ που έχω κάνει(όσο κανένας άλλος σύντροφος από την αριστερά και τον αναρχισμό)  σκληρή κριτική στον ολοκληρωτισμό της πολιτικής βίας , αρνούμαι να μείνω παθητικά αδιάφορος στο δράμα της εξόντωσης του πολιτικού κρατούμενου  Δημήτρη Κουφοντίνα και στην θανατική ποινή που του επιφυλάσσει η αναλγησία σας! Κι αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν λέγεται «Δυτική πολιτισμένη χώρα» και «διαφωτισμός» κεΟικονόμου και καΝικολάου!

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ  ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πάρτε θέση! Η σιωπή δεν είναι πάντα «χρυσός»!

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

Για την Επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας

Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η δολοφονία του Π. Μπακογιάννη πονάει, αλλά η εξόντωση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα στέλνει τη δημοκρατία στον τάφο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">