ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη

Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη

Τρία νέα κρούσματα στη Ροδόπη
Κανένα κρούσμα στην Ξάνθη, τρία (3) νέα κρούσματα του νέου κορονοϊου στη Ροδόπη  ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. 1,57 είναι ο μέσος όρος των κρουσμάτων τις τελευταίες 7 ημέρες 2,68 το ποσοστό των κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους στην ΠΕ Ροδόπης. 14 συνολικά τα κρούσματα στην αν.Μ.Θ.

ΠΕ Ροδόπης: Test Covid στον Οικισμό Κοσμίου
Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησε χθες δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στον οικισμό του Κοσμίου. Πραγματοποιήθηκαν 14 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 

1.695 (+120 την 03/02/2021) στη Ροδόπη
Ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης των εμβολιασμών στη Ροδόπη εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής κος Γιώργος Πατλάκας σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 1695 εμβολιασμοί. Χθες πραγματοποιήθηκαν 120 συνολικά. Δήλωσε επίσης ότι ο ρυθμός υλοποίησης τους θα επιταχυνθεί. Αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των υγειονομικών που εμβολιάστηκαν καθώς οι πρώτες επιφυλάξεις που είχαν διατυπωθεί από μια μικρή μερίδα υποχώρησαν. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα ανοίξει κι άλλο εμβολιαστικό κέντρο στον Ίασμο. Αναφερόμενος στην εμβολιαστική σειρά που τηρείται σημείωσε πως αυτή εκπονείται από το Υπουργείο Υγείας χωρίς να υπάρχουν άλλου τύπου παρεμβάσεις.
2.288 εμβολιασμοί στην Ξάνθη

AP

2.288 συνολικά εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα στην ΠΕ Ξάνθης. Χθες έγιναν συνολικά 144 εμβολιασμοί.

 

 

 

51 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης
Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Χθες, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου Βεβαιώθηκαν συνολικά 51 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ στην αν.Μ.Θ. και (22) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.
Πρόστιμο 3000 ευρώ στην αν.Μ.Θ.

EUROKINISSI

Πρόστιμο 3.000 ευρώ  επιβλήθηκε για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε κλειστό χώρο και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (5) συμμετέχοντες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/o-koronoios-se-rodopi-kai-xanthi-19/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">