ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροδόπη: Στο Κέντρο Υγείας Σαπών ο Ε.Στυλιανίδης

Ροδόπη: Στο Κέντρο Υγείας Σαπών ο Ε.Στυλιανίδης

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σαπών, όπου λειτουργεί και το πρώτο περιφερειακό εμβολιαστικό κέντρο της Ροδόπης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών και να συζητήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τις ελλείψεις και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Άκουσε τους γιατρούς και τους εκπροσώπους των Νοσηλευτών και ζήτησε να του κατατεθεί σχετικό υπόμνημα προκειμένου να απευθυνθεί στην διοίκηση της 4ης ΥΠΕ και στον Υπουργό Υγείας για την αντιμετώπιση τους. Μετά την ενημέρωση ευχαρίστησε το προσωπικό και τόνισε ότι «Στη δύσκολη και μεγάλη περιοχή των Σαπών έχουν ήδη γίνει 500 εμβολιασμοί επί συνόλου 1467 στο Νομό Ροδόπης. Είμαστε πάνω από το εθνικό μέσο όρο και συνεχίζουμε για να θωρακίσουμε γρήγορα τον πληθυσμό υγειονομικά».

Στη συνέχεια ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Κ. Χαριτόπουλο επισκέφθηκε το Αρσάκειο και άλλες πληγείσες περιοχές της Αν. Ροδόπης από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να ζητήσει τη στήριξη του αρμόδιου υπουργείου Εσωτερικών για έργα που πρέπει να γίνουν.

Τέλος ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το 6Θ Μειονοτικό Σχολείο Σαπών και μίλησε με τα παιδιά καθώς και την αγορά των Σαπών και ενημερώθηκε για τις δυσκολίες από τους τοπικούς επαγγελματίες.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/rodopi-sto-kentro-ygeias-sapon-o-e-stylianidis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροδόπη: Στο Κέντρο Υγείας Σαπών ο Ε.Στυλιανίδης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb