ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροδόπη:Φωτοτυπικά μηχανήματα στους προέδρους του Δήμου Αρριανών

Ροδόπη:Φωτοτυπικά μηχανήματα στους προέδρους του Δήμου Αρριανών

36 φωτοτυπικά μηχανήματα στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων – Συμβουλίων διένειμε η Δημοτική Αρχή των Αρριανών με πρωτοβουλία του δημάρχου Αχμέτ Ριτβάν για την διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

«Είμαστε πάντα στο πλευρό των δημοτών μας. Ειδικά εκείνων που ζουν στα απομακρυσμένα χωριά μας, και δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνουν χιλιόμετρα για μια φωτοτυπία» ανέφερε ο δήμαρχος κ. Αμέτ Ριτβάν. Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την διευκόλυνση των καθημερινών εργασιών των πολιτών.

Χωρίς γραφείο ο πρόεδρος της Κοινότητας Οργάνης
Οι κάτοικοι της Οργάνης,ωστόσο, διαμαρτύρονται γιατί έχει παραχωρήσει έναν φωτοτυπικό μηχάνημα σε 10 οικισμούς της πρώην Κοινότητας Οργάνης και όχι στην Δημό- Κοινότητα Οργάνης. Ο πάρεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οργάνης , ο κος Σιράκ Μεμέτ Αμέτ, το φωτοτυπικό μηχάνημα που παρέλαβε δεν έχει γραφείο για να το τοποθετήσει και να το θέσει σε λειτουργία. Έτσι, πρόεδρος, που έχει εκλεγεί με το 70% του εκλεκτορικού σώματος χρησιμοποιεί ως γραφείο το πορτμπαγκάζ του Αγροτικού του αυτοκινήτου. «Το έχει μετατρέψει ως ΚΕΠ» λένε οι κάτοικοι της περιοχής μισο-αστεία –μισο-σοβαρά βλέποντας τον να διανύει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις στην Οργάνη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ήδη οι σύμβουλοι και ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης με τον οποίο έχει εκλεγεί ο κος Σιράκ Μεμέτ Αμέτ διαμαρτυρήθηκαν στην Δημοτική Αρχή χωρίς, όμως, να πετύχουν το πολυπόθητο γραφείο για την καλύτερη λειτουργία του Τοπικού Προέδρου και του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου.

www.ert.grsource https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/rodopifototypika-michanimata-stoys-proedroys-toy-dimoy-arrianon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροδόπη:Φωτοτυπικά μηχανήματα στους προέδρους του Δήμου Αρριανών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb