ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυτ. Ελλάδα: Περισσότερα νοικοκυριά στον νέο κύκλο του «Εξοικονομώ»

Δυτ. Ελλάδα: Περισσότερα νοικοκυριά στον νέο κύκλο του «Εξοικονομώ»

Έως και 35% περισσότερα είναι τα νοικοκυριά της Δυτικής Ελλάδας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” συγκριτικά με τους προηγούμενους κύκλους, βάσει όσων στοιχείων παρουσιάστηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατό πόρο προς το συμφέρον των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας. Στο πρόσφατο και τελευταίο κύκλο του “Εξοικονομώ” δόθηκε το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ στην περιοχή μας και αυτό συνέβη, διότι εμείς, ως Περιφερειακή Αρχή, δεσμεύσαμε το ποσό των 15 εκατ. ευρώ από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”, με αποτέλεσμα ο συνολικός προϋπολογισμός να διαμορφωθεί σε πάνω από 51 εκατ. ευρώ για τις περιφερειακές ενότητες Αιτωλοκαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Αυτή ακριβώς είναι η συνεισφορά της ίδιας της Περιφέρειας για να ενισχυθεί ο πολίτης της Δυτικής Ελλάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, καταθέτοντας ωστόσο την άποψη ότι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις του προγράμματος χρήζουν αναμόρφωσης, με στόχο μια δικαιότερη κατανομή αλλά και συνολική κάλυψη των πραγματικών αναγκών.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/dyt-ellada-perissotera-noikokyria-ston-neo-kyklo-toy-exoikonomo/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυτ. Ελλάδα: Περισσότερα νοικοκυριά στον νέο κύκλο του «Εξοικονομώ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">