ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βολές Κόκκαλη – Βαγενά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία

Βολές Κόκκαλη – Βαγενά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε πως

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει πως έχει πάρει διαζύγιο με το προφίλ του συνεπή και δίκαιου ηγέτη που με τόσο σθένος καλλιεργείται από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.
Είναι πολλαπλά τα «λάθος μηνύματα» που έχει στείλει αυτή η κυβέρνηση στην κοινωνία. Τόσα πολλά, που πλέον τείνει να καταντήσει ο «ψεύτης βοσκός» του διδακτικού παραμυθιού.
Όχι, δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο πρωθυπουργός και υπαίτιοι εκείνοι που δεν τον προστάτεψαν. Δεν είναι ανήλικος ο κ. Μητσοτάκης. Φέρει ακέραια την ευθύνη των προκλητικών πράξεων του και είναι σφόδρα έκθετος απέναντι στη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία
».

Άννα Βαγενά: «Ξανά ανέμελος ο πρωθυπουργός»

Αναφερόμενη στην ίδια επίσκεψη η Άννα Βαγενά, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας δήλωσε τα εξής: «Την τιμητική του έχει από χτες ο πρωθυπουργός στον διεθνή Τύπο, καθώς το φαγοπότι Μητσοτάκη στην καθαρή από κορονοϊό Ικαρία, με συνοδεία 50 ατόμων προερχόμενων από μία κόκκινη περιοχή, την πρώτη μέρα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6μμ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, φαίνεται να αποτελεί μάλλον σημαντική είδηση. New York Times, Guardian, Politico κ.α. έχουν ολόκληρα ρεπορτάζ. Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν στα μάτια τους. 
Το διαδίκτυο βουίζει, όμως, ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας που ενημερώνεται από το διαδίκτυο; Γιατί υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου, κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, που ενημερώνονται και σχηματίζουν άποψη βάσει της διαστρεβλωμένης εικόνας της πραγματικότητας που παρουσιάζει η ελληνική τηλεόραση. Έτσι, η κυβέρνηση ελέγχοντας μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ εμμέσως κατευθύνει και επηρεάζει και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. 
Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει πως «μια κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση», καταλήγει η ανακοίνωση της κας Βαγενά.

www.ert.gr



source https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/larisa/voles-kokkali-vagena-gia-tin-episkepsi-toy-prothypoyrgoy-stin-ikaria/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βολές Κόκκαλη – Βαγενά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">