ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

200 χρόνια ''Ελευθερίας''

 


Πραγματικά στην ολότητά του το θέατρο του παραλόγου

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Βλέποντας και διαβάζοντας όλα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες , και έχοντας ως βασικό δεδομένο όσα καταχρηστικά - αντιδημοκρατικά έχουν ισχύσει επί δεκαετίες, και ισχύουν ακόμα και σήμερα το 2021 σε βάρος μας, θεωρούμε ότι ισχύει στην ολότητά του το θέατρο του παραλόγου. 

Διαβάστε τι αναφέρει ο Κ. Μητσοτάκης και κάντε μια αντιπαράθεση με όσα έχουν ισχύσει και ισχύουν πέντε δεκαετίες.



ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ''

1977: Πρωτοστατούμε για ελεύθερη ραδιοτηλεόραση στα FM ενώ δεχόμαστε δίωξη - κατάσχεση από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

1984: Για πρώτη φορά στα ερτζιανά κύματα των FM βγάζουμε μαζικά στον ραδιοφωνικό αέρα τους ακροατές - ακροάτριες ενώ δεχόμαστε καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

1999: Τα εμπορικά διαπλεκόμενα ραδιόφωνα στήνουν παράνομα αναμεταδότες στα αυθαίρετα της Τερψιθέας - Γλυφάδας , προκαλώντας παρεμβολές, και ενώ εμείς δεν λειτουργούμε δεχόμαστε καταχρηστική δίωξη κατάσχεση από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. 

2005: Ενώ το σύνολο των ραδιοφωνικών σταθμών έχει κριθεί από το ΣτΕ ότι λειτουργεί αντισυνταγματικά , η κλίκα - σπείρα ιδιοκτητών διαπλεκόμενων ραδιοτηλεοράσεων καταθέτει μήνυση σε βάρος μας και δεχόμαστε καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Πέντε δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις

Ζήτω η ''ελευθερία''  Εννούμε ότι η Ελλάδα παραμένει μια τριτοκοσμική χώρα την οποία κυβερνούν από τις βίλες τους οι μαφιόζοι των offshore εταιριών και των ομίλων έχοντας στο προσκήνιο τους κολλητούς των αστικών κομμάτων εξουσίας , και ακόμα και σήμερα το 2021 δεν έχουν χορηγήσει άδειες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ώστε να υπηρετούνται τα συμφέροντα των κομμάτων και των ημετέρων τους.

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία υπηρετούν διαπλεκόμενα και κομματικούς ημετέρους , ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θέσπισε νόμο αδειοδότησης μιας χούφτας διαπλεκομένων ενώ ''ξέχασε'' την αδειοδότηση του συνόλου.

Επαφίεται στην κρίση σας 

Για όσους θεωρήσατε ότι λείπει μια δεκαετία κάνετε λάθος. Ακόμα και σήμερα δεχόμαστε μηνύσεις από τα τσιράκια της Νέας Δημοκρατίας τα οποία συντηρούν από τον Δήμο Γλυφάδας σε καθεστώς αδιαφάνειας. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι , διοικούντες - αντιπολιτευόμενοι , είναι επιεικώς άχαρακτήριστοι γνωρίζοντας τι ισχύει επί δεκαετίες στον Δήμο Γλυφάδας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε μια τοποθέτησή τους για τις αθλιότητες τις οποίες χρηματίζουν ορισμένοι της συντεχνίας τους. 

Υπάρχει έστω ένας σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας ο οποίος/α αγνοεί ποιοι είναι χρηματισμένοι και διατελούν δημόσιοι υποστηρικτές - κλακαδόροι του εκάστοτε δημάρχου - διοικήσεως ;

Υπάρχει έστω ένας σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας ο οποίος/α μπορεί να πιστοποιήσει ότι όσα ισχύουν επί δεκαετίες για πληθώρα έτερων έχουν ισχύσει έστω μια φορά για τον υποφαινόμενο ;

Εμείς τους περιμένουμε με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων , ποιοι χρηματίζονται, ποιοι έχουν εντολείς, και ποιοι ζουν επί δεκαετίες στα μουλωχτά από χρήματα του δημοτικού κορμπανά στο ρόλο δημόσιων υποστηρικτών - κλακαδόρων.

Σε εμάς όσοι αναφέρονται σε ελευθερία , σύμφωνα των προαναφερόμενων , προκαλούν αηδία , και ακόμα περισσότερο προκαλούν ΑΗΔΙΑ όσοι επιθυμούν ελευθερίες για την προσωπική τους ασυδοσία αντί όσων απαιτούνται για το κοινωνικό σύνολο και τον τόπο.

Αηδία προκαλεί σε ορισμένες περιπτώσεις και η Ελληνική δικαιοσύνη , η οποία σε πάμπολλες περιπτώσεις φέρεται και άγεται ως πειθήνιο όργανο των επιτήδειων, οι οποίοι έχουν μεταβάλλει το πολίτευμα της χώρας και τις ελευθερίες σε προσωπικό τους φέουδο. ( Αυτούς τους περιμένει το Ε.Δ. και μια απόφαση η οποία ρητά θα αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα.)

Τέλος θερμά συγχαρητήρια σε όσους/ες αναγνωρίζουν το ελάχιστο για όσους αγωνίστηκαν για ελευθερία, ( μάλλον υποκριτικά ) , όμως αυταπόδεικτα είναι οι ίδιοι και οι ίδιες που θα πάσχουν εφ' όρου ζωής από ''αγκύλωση νοημοσύνης'' ποιοι πρωτοστάτησαν και αγωνίστηκαν στα ερτζιανά FM ώστε να χαίρουν ελευθερίες οι αγνώμονες νεοέλληνες - νεοελληνίδες. 

Τη δεκαετία του 70 δεν θυμάμαι να έδωσαν το παρόν ούτε τα αφεντικά σας, ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δήμαρχοι. ( Όλοι αυτοί εμφανίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 , και ενώ ήδη είχαμε ανοίξει το δρόμο της μετεξέλιξης ώστε να αναφέρουν ότι συμμετάσχουν στην ελεύθερη ραδιοτηλεόραση , ενώ για εμάς επιφύλασσαν το αντίθετο ! )

Επαφίεται στην κρίση σας 

Σας υπενθυμίζουμε ότι την δεκαετία του 70 που δεν υπήρχαν στη χώρα μας ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις , καθώς επίσης  συνεργεία κηπουρών, τα κατά τόπους Α/Τ στην πόλη μας ερχόντουσαν χωρίς εισαγγελική εντολή και καταχρηστικά  έσκαβαν τον κήπο της αυλής μας ώστε να βρούν τους πομπούς θεωρώντας οι ίδιοι ότι τους κρύβαμε ! 

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κρύψαμε τους πομπούς , ούτε κρυφτήκαμε όσες φορές μας προειδοποίησαν ότι θα φέρουν εισαγγελέα και υπουργεία. Τους περιμέναμε ώστε να υπάρχουν τα πειστήρια όσων τελούν σε ισχύ στη χώρα μας.

- Φανταστείτε την ''φαντασία και την επιμέλεια'' όμως με καθοδήγηση από ποιούς , και για ποιούς λόγους ; Μη μας πείτε για την ελευθερία και την δημοκρατία, ούτε για την πρόοδο της χώρας μας. Ντροπή για όλα. 

- Ιδιαίτερα ντροπή για τους Συριζαίους, οι οποίοι επί μια πενταετία , ενώ διέπραξαν μαζικό ρουσφέτι με την επαναλειτουργία και πρόσληψη των υπαλλήλων της ΕΡΤ, οι οποίοι είχαν διοριστεί χωρίς ΑΣΕΠ , σε μεγάλο ποσοστό από τα ''παράθυρα'' επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν αποκατέστησαν το ελάχιστο και έμειναν οι φανφάρες δημοκρατίας - δικαιοσύνης - αλληλεγγύης και της ελπίδας η οποία ήταν και παρέμεινε καθ' οδόν. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 200 χρόνια ''Ελευθερίας'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">