ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ζωή μας στη φάρμα Σ2:Ε6

(Διαθέσιμο έως 16/3/2021)
Σε αυτό το επεισόδιο, είναι αρχές του φθινοπώρου στη φάρμα στο Γιόρκσιρ, και η οικογένεια ετοιμάζεται για μία ακόμα έντονη περίοδο- την αναπαραγωγική.
Με την 18χρονη κόρη Ρέιβεν να λείπει για σπουδές, και τον Κλάιβ να αναρρώνει ακόμα από την επέμβαση στο ισχίο, η Αμάντα και τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να συνεργαστούν περισσότερο από ποτέ, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η φάρμα σε μια πολύ απαιτητική περίοδο.
Η 9 ετών Βάιολετ και η 11 ετών Ίντιθ δέχονται ένα πολύ πρακτικό μάθημα για «τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια», ενώ ετοιμάζουν τα πρόβατα των Όουεν, και ο Κλάιβ πρέπει να κάνει μια σημαντική αγορά ενός ταύρου ώστε οι αγελάδες του Ρέιβενσιτ να κάνουν νέα μοσχαράκια.
Ο 16 ετών Ρούμπεν προσαρμόζεται στη ζωή του μεγάλου αδερφού κάνοντας εξάσκηση για το δίπλωμα τρακτέρ, ενώ η 4 ετών Κλέμι δοκιμάζει τις ικανότητές της στην ιππασία σε ένα μίνι Σέτλαντ, τον Τόνι το Πόνι.

Το άρθρο Η ζωή μας στη φάρμα Σ2:Ε6 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/xena-docs/i-zoi-mas-sti-farma-s2-e6/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ζωή μας στη φάρμα Σ2:Ε6 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb