ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

“Κάνουμε τη γαλανόλευκη ασπίδα, ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές” – Συγκίνηση από το μήνυμα του πιλότου

Συγκίνηση προκάλεσε για άλλη μια χρονιά το μήνυμα του πιλότου από τους αιθέρες. “Στέλνουμε μήνυμα περηφάνιας και σιγουριάς. Πάνω από τα σύννεφα και πάνω από τις μπλε θάλασσες κάνουμε την γαλανόλευκη ασπίδα για κάθε γωνιά του τόπου. Τιμούμε τα 200 χρόνια του 1821, αυτούς που ελευθέρωσαν την Πατρίδα και όσους μετά τη μεγάλωσαν σε όλα, σε επικράτεια, σε Δημοκρατία και σε ευημερία, κρατάμε γερά τη σκυτάλη του εθνικού χρέους. Φρουροί της ανεξαρτησίας και της ειρήνης. Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές”, ήταν το μήνυμα του σμηναγού Δημήτρη Βολακάκη του αρχαιότερου της ομάδας «Ζευς» των F-16, από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης.

Αεροπορικά μέσα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιούν διελεύσεις πάνω από την παρέλαση. Μεταξύ άλλων, διέρχονται μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με σχηματισμούς αμερικανικών F-16, γαλλικών Rafale, καθώς και βρετανικών Voyager.

Επίσης, ελικόπτερα NH-90 και Kiowa Warrior -τα οποία θα πετάξουν για πρώτη φορά στον ουρανό της Αττικής- καθώς και αεροσκάφος ναυτικών επιχειρήσεων P-3B.

www.ertnews.gr



Το άρθρο “Κάνουμε τη γαλανόλευκη ασπίδα, ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές” – Συγκίνηση από το μήνυμα του πιλότου εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/to-sygkinitiko-minyma-toy-pilotoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: “Κάνουμε τη γαλανόλευκη ασπίδα, ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές” – Συγκίνηση από το μήνυμα του πιλότου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">