ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0"


Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" παρουσίασε στις 31 Μαρτίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

✅ Πόροι έως 57 δις €
✅ Ενίσχυση του ΑΕΠ έως 7%
✅ 200.000 νέες θέσεις εργασίας
✅ 170 συγκεκριμένες και μελετημένες δράσεις & επενδύσεις
✅ Ψηφιακή μετάβαση
✅ Πράσινη ανάπτυξη
✅ Κάλυψη όλης της Ελλάδας και ολόκληρης της Κοινωνίας


Η ουσιαστική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της Ελλάδας, σε ένα οραματικό σχέδιο, που θα αγγίξει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα!

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Έπειτα από μια πενταετία ''δημοκρατίας'', ''δικαιοσύνης'', καθώς και ''αλληλεγγύης'', όπως και της ''ελπίδας'' η οποία ήταν καθ' οδόν, τα οποία αποτέλεσαν το βασικό όχημα εξαπάτησης της κοινωνίας, ώστε μια πλειάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να καρπωθούν θεσμικές θέσεις και παχυλές αποδοχές , τα οποία ασφαλώς εμείς που είμαστε τα ιδρυτικά μέλη του νέου ΣΥΡΙΖΑ δεν τα βιώσαμε και αποχωρήσαμε, σήμερα , έπειτα από δυο χρόνια ''ανάπτυξης'' και ''κανονικότητας'' , έρχεται το  Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης.

Αυτό το σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για πολλοστή φορά ενώ ανακοινώθηκε στον Ελληνικό λαό δεν αφορά εμάς, αφορά τους ''άλλους''.

Ανάκαμψη, με βασικό δεδομένο τα ληστεμένα τα οποία δεσμεύουν περισσότερα από 15 χρόνια στην ΕΡΤ, δεν λογίζεται ούτε πρόκειται να προκύψει. 

Σας καλούμε δημόσια, δεδομένου ότι γνωρίζεται τα ισχύουντα, κάθε ένας - μια από εσάς να πράξει αναλόγως , ώστε να έχουμε την συνολική εικόνα ποιούς αφορά το σχέδιο ανάκαμψης.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις - Κατασχέσεις , και με τα κατασχεθέντα να παρακρατούνται στην ελεγχόμενη ΕΡΤ από το εκάστοτε αστικό κόμμα εξουσίας. 

ΥΓ: Έχουν κυλήσει 21 χρόνια κατά τα οποία σε σειρά προηγμένων χωρών υφίσταται νομοθεσία και αδειοδότηση των τοπικών Ρ/Τ σταθμών, ( LP FM - LPTV κ.α), ενώ στη δική μας χώρα δέκα οικογένειες συνασπισμένες ίδρυσαν την ένωση ραδιοφωνικών σταθμών Ν.Αττικής ώστε να ληστεύουν με τη συνδρομή της εκάστοτε κυβερνήσεως τους υπολοίπους , και με τα ληστεμένα να παρακρατούνται στην ελεγχόμενη κομματικά ΕΡΤ. 

# Μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής καθώς και η ΕΡΤ είναι συνέταιροι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">