ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις παραλίες και στα πάρκα, με τις διαδημοτικές μετακινήσεις ελεύθερες

Με βόλτες σε παραλίες και πάρκα συνεχίστηκαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις, που από χθες Σάββατο 3 Απριλίου και για κάθε σαββατοκύριακο θα είναι ελεύθερες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης

Οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο επιτρέπονται και σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη -στις τρεις περιοχές δηλαδή που παρατείνεται το lockdown για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου.

Για την κάθε διαδημοτική μετακίνηση των πολιτών απαιτείται η αποστολή SMS 6 στο 13033 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκονται μαζί έως 3 άτομα ή μία οικογένεια. Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα ισχύει από τις 21:00.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης

Τόσο σήμερα όσο και χθες, πρώτη ημέρα έπειτα από καιρό που οι πολίτες μπορούσαν να μετακινηθούν από δήμο σε δήμο με αυτοκίνητο, τα πάρκα και οι παραλίες κατακλύστηκαν από κόσμο.

Eurokinissi / Τατιάνα Μπόλαρη

Στους δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και στην παραλιακή λεωφόρο επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Στις παραλίες και στα πάρκα, με τις διαδημοτικές μετακινήσεις ελεύθερες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/se-paralies-kai-parka-ekdramoyn-oi-athinaioi-me-eleytheres-tis-diadimotikes-metakiniseis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις παραλίες και στα πάρκα, με τις διαδημοτικές μετακινήσεις ελεύθερες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">