ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε παραλίες και πάρκα εκδράμουν οι Αθηναίοι με ελεύθερες τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Με βόλτες σε παραλίες και πάρκα συνεχίστηκαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις που από χθες Σάββατο 3 Απριλίου και για κάθε σαββατοκύριακο θα είναι ελεύθερες.

Οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο επιτρέπονται και σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη -στις τρεις περιοχές δηλαδή που παρατείνεται το lockdown για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου.

Για την κάθε διαδημοτική μετακίνηση των πολιτών απαιτείται η αποστολή SMS 6 στο 13033 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκονται μαζί έως 3 άτομα ή μία οικογένεια. Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα ισχύει από τις 21:00.

Τόσο σήμερα όσο και χθες, πρώτη ημέρα έπειτα από καιρό που οι πολίτες μπορούσαν να μετακινηθούν από δήμο σε δήμο με αυτοκίνητο, τα πάρκα και οι παραλίες κατακλύστηκαν από κόσμο.

Στους δρόμους της πρωτεύουσας αλλά στην παραλιακή επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Σε παραλίες και πάρκα εκδράμουν οι Αθηναίοι με ελεύθερες τις διαδημοτικές μετακινήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/se-paralies-kai-parka-ekdramoyn-oi-athinaioi-me-eleytheres-tis-diadimotikes-metakiniseis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε παραλίες και πάρκα εκδράμουν οι Αθηναίοι με ελεύθερες τις διαδημοτικές μετακινήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">