ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α. Πελώνη: Κλειστά μόνο την Κυριακή του Πάσχα τα εμβολιαστικά κέντρα

Στον οδικό χάρτη άρσης των περιορισμών που παρουσίασε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υπογραμμίζοντας ότι “διανύουμε την τελευταία και την πιο ευαίσθητη φάση με τον κορονοϊό”.

Η κα Πελώνη σημείωε ότι “στόχος μας είναι ένα ασφαλές Πάσχα και ένα ελεύθερο καλοκαίρι”, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός την Τετάρτη και επεσήμανε τις τρεις ημερομηνίες- σταθμούς για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων:

  • Δευτέρα 3 Μαΐου άνοιγμα της εστίασης μόνο σε εξωτερικούς χώρους με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους, αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα και τα γνωστά μέτρα υγιεινής. Επίσης διεύρυνση της κυκλοφορίας έως τις 11 το βράδυ.
    -Δευτέρα 10 Μαΐου άνοιγμα των γυμνασίων και δημοτικών με αυτοδιαγνωστικούς ελέγχους για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό
    -Σάββατο 15 Μαΐου άνοιγμα του τουρισμού με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test.
    Στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες, ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε εκτενώς και στο πρόγραμμα “Ελευθερία”, επισημαίνοντας ότι οι εμβολιασμοί τη Μεγάλη Εβδομάδα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν μόνο την Κυριακή του Πάσχα, προκειμένου να κάνουν Πάσχα οι υγειονομικοί.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Α. Πελώνη: Κλειστά μόνο την Κυριακή του Πάσχα τα εμβολιαστικά κέντρα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/live-i-enimerosi-tis-kyvernitikis-ekprosopoy-5/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α. Πελώνη: Κλειστά μόνο την Κυριακή του Πάσχα τα εμβολιαστικά κέντρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">