ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μ. Σχοινάς στην ΕΡΤ: Διασφαλίσαμε πλέον τον απαραίτητο αριθμό δόσεων εμβολίων

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουμε 400 εκατ. δόσεις εμβολίων στην ΕΕ που μας φέρνουν στον στόχο για ανοσία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή “Συνδέσεις” στην ΕΡΤ.

Είπε ότι υπήρξε μια εταιρεία η οποία υποεκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της, αλλά ευτυχώς υπήρξε η Pfizer που υπερεκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της. “Υπάρχει μια εμβληματική ημερομηνία η 14η Ιουλίου οπότε και ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση οπότε κι ελπίζουμε να έχουμε φτάσει στο 70% της ανοσίας” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν έκανε λόγο για εντυπωσιακό ρυθμό εμβολιασμού σε Ελλάδα και Ευρώπη παρότι είμαστε ακόμα στα μέσα Απριλίου. Επισήμανε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί το αμέσως επόμενο διάστημα και “να μην κλωτσήσουμε την καρδάρα με το γάλα”.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Μ. Σχοινάς στην ΕΡΤ: Διασφαλίσαμε πλέον τον απαραίτητο αριθμό δόσεων εμβολίων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/m-schoinas-stin-ert-diasfalisame-pleon-ton-aparaitito-arithmo-doseon-emvolion/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μ. Σχοινάς στην ΕΡΤ: Διασφαλίσαμε πλέον τον απαραίτητο αριθμό δόσεων εμβολίων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">