ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Self test: Πώς γίνεται – Δείτε το σχετικό βίντεο

Τα self tests είναι πλέον υποχρεωτικά για μια σειρά κλάδων και επαγγελμάτων από τις 19 Απριλίου και από τη Δευτέρα 26 Απριλίου επεκτείνονται και στο Δημόσιο με την εφαρμογή τους να καθίσταται απαραίτητη για όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται με φυσική παρουσία.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι θα λάβουν δύο τεστ με τη χρήση των self tests να είναι υποχρεωτική δύο φορές της εβδομάδα.

Από τη Δευτέρα 26 Απριλίου θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test και οι ιερείς και οι κληρικοί.

Από την Πέμπτη του Πάσχα (5 Μαΐου) θα είναι διαθέσιμα τα self tests για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των δημοτικών και των γυμνασίων που ανοίγουν στις 10 Μαΐου.

To self test αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας και στη σελίδα self-testing.gov.gr, βρίσκεται η πλατφόρμα όπου οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την χορήγησή τους αλλά και να καταγράφουν το αποτέλεσμα που θα προκύπτει από το τεστ το οποίο θα κάνουν.

Δείτε το βίντεο – Πώς κάνουμε το self test


 

www.ertnews.grΤο άρθρο Self test: Πώς γίνεται – Δείτε το σχετικό βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/self-test-pos-ginetai-deite-to-schetiko-vinteo/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Self test: Πώς γίνεται – Δείτε το σχετικό βίντεο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">