ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την ερχόμενη Τρίτη η παραλαβή των self tests – Ανακοινώσεις το απόγευμα

Σήμερα ανακοινώνει η κυβέρνηση τον σχεδιασμό για τα τεστ αυτοδιάγνωσης, τα οποία από την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται στα φαρμακεία.

Το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ έχει ήδη  ανακοινωθεί ότι αναμένονται 10 εκατομμύρια τεστ και η πρώτη παραλαβή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Κάθε πολίτης θα δικαιούται έως τέσσερα tests αυτοδιάγνωσης τον μήνα, ένα κάθε εβδομάδα, με προτεραιότητα στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Προκειμένου τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Για όλες τις λοιπές δραστηριότητες δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ παρά μόνο η οικειοθελής χρήση και δήλωσή του από τον αυτοεξεταζόμενο πολίτη.

Για τη δήλωση θετικού αποτελέσματος θα λειτουργήσει πλατφόρμα self testing.gov.gr, μέσω της οποία θα παρέχονται και όλες οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τεστ θα κάνουν όσοι εργάζονται σε: λιανεμπόριο, τουρισμό, εκπαίδευση, μεταφορές, μεταποίηση, και δικαιοσύνη.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Την ερχόμενη Τρίτη η παραλαβή των self tests – Ανακοινώσεις το απόγευμα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/featured/tin-erchomeni-triti-i-paralavi-ton-self-tests-anakoinoseis-to-apogeyma/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την ερχόμενη Τρίτη η παραλαβή των self tests – Ανακοινώσεις το απόγευμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">