ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

STANDARD & POOR’S: Aναβάθμιση της Ελλάδας- Τη Μ. Πέμπτη η καταβολή της επιστρεπτέας προκαταβολής

Iκανοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών από την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης STANDARD & POOR`S, βελτιώνοντας παράλληλα την προοπτική της χώρας μας σε “θετική” από “σταθερή”.

Είναι η δεύτερη φορά που ο οίκος αξιολόγησης αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία για την οποία επισημαίνει ότι παρουσιάζει ισχυρή προοπτική ανάπτυξης. “Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και θετικό γεγονός, που οφείλεται στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ορθών πολιτικών στο πεδίο της οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων”, τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Εξάλλου, ο κ.Σταϊκούρας ανακοίνωσε μέσω του Σκάι, ότι την Μεγάλη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για την “επιστρεπτέα 7” και την Μ. Πέμπτη θα καταβληθούν τα χρήματα, ώστε αυτό να είναι το κεφάλαιο κίνησης για τις επιχειρήσεις που ανοίξουν μετά την Κυριακή του Πάσχα, με έμφαση στην εστίαση.

Σχετική είδηση

Χ.Σταϊκούρας: Aναβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο S&P Global Ratings

www.ertnews.gr



Το άρθρο STANDARD & POOR’S: Aναβάθμιση της Ελλάδας- Τη Μ. Πέμπτη η καταβολή της επιστρεπτέας προκαταβολής εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/standard-amp-poor-s-anavathmisi-tis-elladas-ti-m-pempti-i-katavoli-tis-epistrepteas-prokatavolis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: STANDARD & POOR’S: Aναβάθμιση της Ελλάδας- Τη Μ. Πέμπτη η καταβολή της επιστρεπτέας προκαταβολής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">