ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανοικτά καταστήματα και κομμωτήρια – Το ωράριο λειτουργίας

Ανοικτά είναι Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Κατά την πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων τα σούπερ μάρκετ και τα υπόλοιπα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 18:00.

Υπενθυμίζεται πως οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Σχετικά με την αμοιβή του προσωπικού την Κυριακή 9 Μαΐου, η νομοθεσία προβλέπει ότι: Αν η εργασία του προσωπικού κατά την Κυριακή περιοριστεί σε εργασία μέχρι 5 ώρες οι εργοδότες δεν έχουν υποχρέωση να χορηγήσουν άλλη ημέρα ανάπαυσης, οφείλουν όμως να καταβάλουν τα αντίστοιχα ωρομίσθια για την παρασχεθείσα εργασία με προσαύξηση 75%.

www.ertnews.grΤο άρθρο Ανοικτά καταστήματα και κομμωτήρια – Το ωράριο λειτουργίας εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/anoikta-katastimata-kai-kommotiria-to-orario-leitoyrgias/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανοικτά καταστήματα και κομμωτήρια – Το ωράριο λειτουργίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb