ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μυστικά ευζωίας με τον Δρ. Σαντζάι Γκούπτα | Ιαπωνία

Ο Σαντζάι Γκούπτα ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να ερευνήσει το ανησυχητικό φαινόμενο «καρόσι» που σημαίνει θάνατος λόγω υπερβολικής εργασίας, όπου το άγχος από την μεγάλη πίεση στο εργασιακό περιβάλλον καθώς και η έλλειψη προσοχής στην πνευματική υγεία οδηγούν σε καρδιακά επεισόδια και στο υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών σε όλον τον κόσμο.
Ο Σαντζάι συναντά ακτιβιστές και θύματα υπερβολικής εργασίας στο Τόκιο πριν να κατευθυνθεί προς την ύπαιθρο για να λάβει μέρος σε κάποιες από τις πιο παραδοσιακές και αντισυμβατικές μορφές ανακούφισης από το άγχος.
Στη συνέχεια, ταξιδεύει στον τροπικό νότο, όπου αναζητά τα μυστικά της εξαιρετικής μακροζωίας των κατοίκων της Οκινάουα, της «Χώρας των Αθανάτων».

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής 2019.
Η σειρά ντοκιμαντέρ αποτελείται από έξι επεισόδια.

Ο πολυβραβευμένος ιατρικός ανταποκριτής και νευροχειρουργός Δρ Σαντζάι Γκούπτα ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο αναζητώντας μυστικά για καλύτερη ζωή.

Ακολουθούμε τον Γκούπτα στην Ιαπωνία, την Ινδία, την Βολιβία, τη Νορβηγία, την Ιταλία και την Τουρκία και διερευνούμε ασυνήθιστες παραδόσεις και σύγχρονες πρακτικές που βοηθούν να είμαστε υγιείς και η ζωή μας να έχει νόημα.

«Υπάρχουν μέρη σε όλον τον κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και ζουν περισσότερο από όσο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε» είπε ο Γκούπτα.
«Ανακάλυψα τα μυστικά τους, απέδειξα ότι λειτουργούν και τώρα θέλω να τα μοιραστώ με τους τηλεθεατές».

(Διαθέσιμο έως 18/05/2021)Το άρθρο Μυστικά ευζωίας με τον Δρ. Σαντζάι Γκούπτα | Ιαπωνία εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/docs/mystika-eyzoias-me-ton-dr-santzai-gkoypta-iaponia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μυστικά ευζωίας με τον Δρ. Σαντζάι Γκούπτα | Ιαπωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb