ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κομισιόν: Προς χαλάρωση περιορισμών για όσους εμβολιάστηκαν με εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ

ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

Το Συμβούλιο συνιστά τη χαλάρωση ορισμένων εκ των περιορισμών και κυρίως γι’ αυτούς που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλιο που έχει εγκριθεί από την ΕΕ ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Κομισιόν Κρίστιαν Βίγκαν κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων και σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι Πρέσβεις συμφώνησαν να επικαιροποιήσουν την προσέγγιση όσον αφορά στα ταξίδια εκτός της ΕΕ.

Παράλληλα, ο Κρίστιαν Βίγκαν επισήμανε ότι «την ίδια ώρα για να μειωθεί ο κίνδυνος του να «εισέλθουν» οι μεταλλάξεις του κορονοϊού στην ΕΕ, το Συμβούλιο συμφώνησε σε έναν μηχανισμό φρένου έκτακτης ανάγκης επιτρέποντας στα κράτη μέλη να δρουν γρήγορα και με συντονισμένο τρόπο».

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κομισιόν: Προς χαλάρωση περιορισμών για όσους εμβολιάστηκαν με εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/komision-pros-chalarosi-periorismon-gia-osoys-emvoliastikan-me-emvolio-poy-echei-egkrithei-apo-tin-ee/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κομισιόν: Προς χαλάρωση περιορισμών για όσους εμβολιάστηκαν με εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">