ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας λόγω ισχυρών ανέμων – Εκκενώσεις οικισμών

Ζημιές σε κατοικίες έχει προκαλέσει η φωτιά που μαίνεται από χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνο Λουτρακίου, ενώ προληπτικά εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος, Αγία Σωτήρα, Βαμβακές και Μαυρολίμνη.

Η Πυροσβεστική ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 166 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 54 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 4 Α/Φ, 3 PZL, 1 E/Π του Ε.Σ. & 1 Ε/Π ως συντονιστικό. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.

Στο Σχίνο έχει μεταβεί ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν για να κατασβεστεί η πυρκαγιά. Παράλληλα, στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, με σκοπό να ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας λόγω ισχυρών ανέμων – Εκκενώσεις οικισμών εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/mainetai-i-megali-pyrkagia-ston-schino-korinthias-logo-ischyron-anemon-ekkenoseis-oikismon/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας λόγω ισχυρών ανέμων – Εκκενώσεις οικισμών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">