ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τελικά πόσο κοστίζουν στους Γλυφαδιώτες οι Γαλάζιες σημαίες στις παραλίες της Γλυφάδας ;

Τελικά πόσα χρήματα έχουν κοστίσει στους Γλυφαδιώτες τα τελευταία έξι χρόνια οι Γαλάζιες σημαίες στις παραλίες της Γλυφάδας ;

Είναι ένα σαφές ερώτημα προς τον δήμαρχο , και το μέλος της ΜΚΟ - αιρετό που τις παρέχει για τα ιδιοτελή του συμφέροντα , Σ. Σκαμπαρδώνη.

Οι ''γαλάζιες σημαίες'' και οι ΜΚΟ , κοστίζουν μόνο σε χρήμα στην τοπική κοινωνία - δημότες , η κοστίζουν παράλληλα και ανθρώπινες ζωές ;

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι ο ''πρόεδρος'' της ΜΚΟ και κομματάρχης της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ , Σ. Σκαμπαρδώνης , τα τελευταία έξι χρόνια απ' όλες τις βαθμίδες που διετέλεσε σε τοπικό επίπεδο εξυπηρετεί τα ιδιοτελή του συμφέροντα.

Ειδικότερα: Ο εν λόγω λαμβάνει τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου,  ( 500 ευρώ μηνιαίως περισσότερα έναντι των υπολοίπων ) , και παράλληλα σε ετήσια βάση η ΜΚΟ στην οποία διατελεί άλλοτε πρόεδρος , άλλοτε αντιπρόεδρος , και άλλοτε τακτικό μέλος, και παρέχει τις ''γαλάζιες σημαίες'' επιδοτείται - επιχορηγείται.

Παράλληλα , αντί να γίνει αρωγός της τοπικής κοινωνίας - δημοτών - ως κομματάρχης της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ , προέβη σε κλοπή δικής μου προτάσεως - ιδέας , και διατηρεί τοπική ιστοσελίδα αναπαραγωγής δελτίων τύπου, άρα συστημικής προπαγάνδας υπέρ του ''γαλάζιου'' δημάρχου.

Επίσης, έδωσε πλήρη έμφαση στην καθολική κλοπή της δικής μας ύλης και έγινε ένα πιστό αντίγραφο του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που πλέον δεν δημοσιοποιούμε όσα αντέγραψε ο εν λόγω.

Ουδέποτε αιτιολόγησαν τις πράξεις τους - οι οποίες ήταν καθολικά παράνομες και καταχρηστικές

Επιπροσθέτως, είναι ο βασικός παραχαράκτης της εντολής 4.600 συμπολιτών μας Γλυφαδιωτών, κυρίως της συνοικίας μας Α και Β εκλογικού διαμερίσματος Τερψιθέας , ο οποίος παράλληλα του Τ.Ταστάνη , Θ. Ηλιόπουλου, και Ε. Βαγγελάτου κατέλυσαν το ψήφισμα των συμπολιτών μας για το δικό τους όφελος. 

- Ο Σ.Σ , ως διαχειριστής της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας , παρενέβη στο προεκλογικό πρόγραμμα και έσβησε σημεία του τα οποία είχαν ψηφίσει 4.600 χιλ. συμπολιτών μας.

Για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά συγκεκριμένα άτομα , τα οποία παρουσιάστηκαν σε τοπικό επίπεδο ως αριστερά - αριστεροί και ιδεολόγοι , με καταχρηστικές και παράνομες μεθόδους , οι οποίες προσιδιάζουν με τακτικές του κοινού εγκλήματος , σφετερίστηκαν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας για το προσωπικό τους όφελος και τις δικές τους σκοπιμότητες.

Ασφαλώς οι χιλιάδες συμπολίτες μας αντιλήφθηκαν τι εξυπηρετούσαν τα πεπραγμένα των εν λόγω , και στις εκλογές του 2019 έχασαν τα 3/4 των ψήφων των δημοτικών εκλογών του 2014.

Είναι 'ηλίου φαεινότερον' ότι τα άτομα τα οποία θα εκπροσωπούσαν την εντολή της τοπικής κοινωνίας , παραχάραξαν την εντολή της , και τα οφέλη αρκετών είναι δεδομένα. 

- Ασφαλώς δεν ίσχυσε απόλυτα το αντίστοιχο με την συνιστώσα Βαγγελάτου , η οποία έπειτα απ' όσα φαιδρά και άτιμα αξίωσε να ισχύσουν σε τοπικό επίπεδο το 2014  , είχαν και το θράσος στις δημοτικές εκλογές του 2019 να βάλουν υποψηφιότητα για Δήμαρχοι ! 

Η κορυφαία προβοκάτσια

- Για εσάς που αγνοείται τα πεπραγμένα τους , η μοναδική τους αξίωση ήταν η εξαίρεση από τις εκλογές του 2014 των αυτοχθόνων ώστε να συμμετάσχουν αποκλειστικά οι ίδιοι/ες οι οποίοι/ες δεν έχουν γεννηθεί στη πόλη μας ! ( Αριστερά και αριστεροί προδιαγραφών Τσέ και βάλε . . . ) Αναλογιστείτε πόσοι έτεροι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν την αξίωσή τους , και τι είναι οι εν λόγω.

Είναι δεδομένο τι ίσχυσε για τον Θ. Ηλιόπουλο, άλλο ένα μέλος ΜΚΟ η οποία επιδοτείται επί σειρά ετών από τον Δήμο Γλυφάδας και έτερους δήμους, ο οποίος έπειτα από τέσσερα χρόνια αδράνειας εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας - δημοτών - βρέθηκε και αυτός , όπως ο Σ. Σκαμπαρδώνης επωφελούμενος του Δημοτικού χρήματος με τις αποδοχές του ''συμπαραστάτη του δημότη'', όμως είναι ξεκάθαρο ότι η συμπαράσταση του δήμου αφορά τον ίδιο.

Τέλος, ο δήμαρχος των όρκων και των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα , έστω για μια φορά στη ζωή του , δύναται να δηλώσει στο σύνολο των συμπολιτών μας πόσα χρήματα έχουν κοστίσει μέχρι σήμερα στους Γλυφαδιώτες οι ''Γαλάζιες σημαίες'' και η φερόμενη εκπροσώπηση των δήθεν ''αριστερών'' ;

Επίσης θα αναφέρει έστω μια φορά πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ έχει κοστίσει η έτερη ΜΚΟ στην οποία διατελεί μέλος ο Θ. Ηλιόπουλος ;

ΥΓ: Όλοι υποτιθέμενοι  ''εκπρόσωποι'' της τοπικής κοινωνίας, όμως όλοι αξιώνουν την εκλογή τους ώστε να βρίσκονται σε θέση αναπνοής - δια ζώσης - από το δημοτικό χρήμα.

- Αλήθεια , προσωπικά εσείς γνωρίζεται ιδεολόγο αριστερό - ριζοσπάστη ο οποίος με δόλο, ακόμα και σε βάρος της ζωής έτερων ανθρώπων, έχει παραχαράξει την εντολή χιλιάδων πολιτών ; 

- Γνωρίζεται πραγματικά (ιδεολόγο/ους) (αριστερό/ους) (ο/οι) (οποίος/οι) σχεδιάζουν πως θα εξοντώσουν άλλους ανθρώπους για το προσωπικό τους όφελος ; ( Με το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ζήσαμε και γνωρίζουμε )

- Σε ενδεχόμενο που διαβάσετε οπουδήποτε αλλού την απόλυτη αλήθεια να μας υποδείξετε που ακριβός υφίσταται

Γιάννης Κουρδομένος: Όσοι επικροτείται το διαχρονικό νεοελληνικό καθεστώς ο ''κλέψας του κλέψαντος'' ασφαλώς κάτι  κερδίζεται ως γόνοι και απόγονοι κλεφτών και αρματολών , όμως η διαμόρφωσή σας διασφαλίζει μια θέση τριτοκοσμικής χώρας στην Ελλάδα, και ειδικότερα τριτοκοσμικής πόλης στην Γλυφάδα. ( Μη ξεχνάτε ότι ο επαναστάτης Τουρκοφάγος Νικηταράς πέθανε από την πείνα στον Πειραιά , ενώ ο ηγέτης της επανάστασης Κολοκοτρώνης φυλακίστηκε από τον Όθωνα. Η προδοσία και οι προδότες σε αυτή τη χώρα έχουν μακρά Ιστορία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τελικά πόσο κοστίζουν στους Γλυφαδιώτες οι Γαλάζιες σημαίες στις παραλίες της Γλυφάδας ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">