ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ελλάδα “είναι έτοιμη” για την εφαρμογή του πιστοποιητικού

“Η Ελλάδα είναι έτοιμη και σκοπεύει να λειτουργήσει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό πριν ap;o την επίσημη ενάρξή του στις 1/7, με όσες άλλες χώρες της ΕΕ θα είναι επίσης έτοιμες”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοελία Πελώνη κατά την σημερινή ενημέρωση.

Στη σταδιακή επανεκκίνηση οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος. «Η χώρα μας συνεχίζει με σταδιακά και προσεκτικά βήματα την πορεία επανεκκίνησης οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο Παρασκευή 28 Μαΐου επανεκκινούν τα ζωντανά θεάματα και ακροάματα σε υπαίθριους χώρους. Κύριο μέλημα της κυβέρνησης στη φάση αυτή είναι η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας», τόνισε η κ. Πελώνη.

Όπως είπε «Έχουν ήδη ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να λειτουργεί ως ασφαλής τουριστικός προορισμός και αναπτύσσονται στοχευμένες δράσεις για τη μέγιστη δυνατή προσέλκυση επισκεπτών. Στην κατεύθυνση αυτή είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι η ΕΕ διαψεύδοντας τις ντόπιες Κασσάνδρες υιοθέτησε την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και προχωρά στην εφαρμογή ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού covid που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις ευρωπαίων πολιτών».

www.ertnews.gr



Το άρθρο Η Ελλάδα “είναι έτοιμη” για την εφαρμογή του πιστοποιητικού εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/live-i-enimerosi-tis-kyvernitikis-ekprosopoy-11/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελλάδα “είναι έτοιμη” για την εφαρμογή του πιστοποιητικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">