ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Paris Can Wait (Το Παρίσι μπορεί να περιμένει)

Διαθέσιμη έως και 03/07/2021

H Anne (Diane Lane) είναι σε ένα σταυροδρόμι. Παντρεμένη εδώ και χρόνια με έναν επιτυχημένο παραγωγό του Χόλιγουντ, (Alec Baldwin), κάνει ένα οδικό ταξίδι από τις Κάννες στο Παρίσι, συνοδευόμενη από έναν γοητευτικό Γάλλο.
Μια διαδρομή που εξελίσσεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι ημερών, με ειδυλλιακά τοπία, υψηλή κουζίνα, εκλεκτά κρασιά, γέλιο και σοφία.
Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει είναι η πρώτη της ταινία μυθοπλασίας, μια ρομαντική και γεμάτη γεύση, αρώματα και όμορφα γαλλικά τοπία κωμωδία-οδοιπορικό σε σενάριο και σκηνοθεσία της συζύγου του Francis Ford Coppola, Eleanor Coppola. Μια καυστική και σύγχρονη κωμωδία, με λαμπερούς πρωταγωνιστές την Diane Lane και τον Alec Baldwin που ενσαρκώνουν ένα παντρεμένο ζευγάρι, τους Anne και Michael Lockwood. Ο Γάλλος συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Arnaud Viard υποδύεται τον ατίθασο Jacques. Η ταινία αντανακλά τη χαρά που ξυπνά μετά από ώρες συναναστροφής ανάμεσα σε μία Αμερικανίδα που είναι σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή της, και σε έναν γοητευτικό Γάλλο.

Ιαπωνία, Η.Π.Α., 2017

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Eleanor Coppola

Πρωταγωνιστούν: Diane Lane, Arnaud Viard, Alec Baldwin



Το άρθρο Paris Can Wait (Το Παρίσι μπορεί να περιμένει) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/comedy/paris-can-wait-to-parisi-mporei-na-perimenei/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Paris Can Wait (Το Παρίσι μπορεί να περιμένει) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">