ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άγρια εν ψυχρώ δολοφονία στη Βάρη – Ποιός είναι ο γνωστός πυγμάχος που έπεσε νεκρός (video)


Περιστατικό με πυροβολισμούς εν ψυχρώ σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στην περιοχή της Βάρης. Από τα πυρά αγνώστων ενόπλων έπεσε νεκρός ένας 39χρονος, ακόμα ένας παλιός γνώριμος των αρχών για διασυνδέσεις σε σχέση με σκοτεινές υποθέσεις της αθηναϊκής νύχτας. Πρόκειται για τη δεύτερη εκτέλεση συμβολαίου θανάτου μέσα σε 24 ώρες, καθώς χθες στα Σεπόλια άλλος ένας 32χρονος άνδρας γινόταν στόχος ενόπλων, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της νύχτας. 

Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα πρωην πυγμάχο, που ήταν γνωστός στην κοινή γνώμη ως αθλητής αλλά και από τότε που είχε κερδίσει ριάλιτι επιβίωσης το 2017 το οποίο είχε γυριστεί στην Κουρούτα.

Δολοφονήθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το θύμα επέβαινε στο αυτοκίνητό του. Οι εκτελεστές του, που επέβαιναν σε γκρι ή ασημι τζιπ, τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν αρκετές φορές.

Επιτόπου έσπευσε κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών που έχει αποκλείσει την περιοχή για τη συλλογή στοιχείων για τον τρόπο εκτέλεσης και τον τρόπο διαφυγής των δραστών. Αναζητούν τυχόν μάρτυρες και συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες.

Οι αρχές εκτιμούν ως επικρατέστερο κίνητρο αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές από το 2008 σε σχέση με εμπλοκή του σε υποθέσεις εκβιασμών, κυρίως στην περιοχή της Πάτρας, αλλά και σε άλλη χώρα των Βαλκανίων.

Μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης, ενώ πιο πριν ήταν φυγόδικος στη Βουλγαρία.

“Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία. Στο δικαστήριο όμως αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα”, είχε δηλώσει ο ίδιος λέγοντας πως “η φυλακή ήταν μεγάλη εμπειρία”.

Ο πρώην πυγμάχος, τον καιρό που ήταν εν ενεργεία, είχε κατηγορηθεί και για το θάνατο 18χρονου στο ρινγκ, ο οποίος όπως προέκυψε υπέστη ρήξη ανευρύσματος στη διάρκεια του αγώνα.

«Το παιδί ήταν από τους πιο αγαπημένους μου φίλους. Είχε ένα ατύχημα με την μηχανή, από το οποίο, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, προκλήθηκε ένα ανεύρυσμα, που δυστυχώς έσπασε κατά την διάρκεια του αγώνα. Μου κόστισε πολύ. Επί ενάμιση χρόνο δεν έπαιζα σε αγώνες. Με πλήγωσε πολύ. Ήταν σαν αδελφός μου. Η μοίρα έπαιξε ανελέητα μαζί μου, όμως δεν λύγισα ποτέ», είχε δηλώσει.

Οι αρχές δηλώνουν μεγάλο προβληματισμό για την συχνότητα αυτών των αιματηρών επιθέσεων, αναφέροντας πως δύσκολα ανοίγουν στόματα και η εξιχνίαση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Εκτός από τη σημερινή εκτέλεση και τη χθεσινή στα Σεπόλια, πριν από πριν από δύο εβδομάδες είχε δολοφονηθεί και άλλος πρώην πυγμάχος στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έξω από καντίνα.

www.ertnews.gr

Το άρθρο Άγρια εν ψυχρώ δολοφονία στη Βάρη – Ποιός είναι ο γνωστός πυγμάχος που έπεσε νεκρός (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

source http://www.ertnews.gr/frontpage/pyrovolismoi-en-psychro-sti-vari-enas-andras-nekros/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άγρια εν ψυχρώ δολοφονία στη Βάρη – Ποιός είναι ο γνωστός πυγμάχος που έπεσε νεκρός (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">