ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πλάνα με ουρά (2021) | Επ4

O Σταύρος Θεοδωράκης μάς συστήνει το Σήφη, το σκύλο του, που είναι καρπός ενός μυθιστορηματικού έρωτα: μιας αρχόντισσας Γερμανίδας Κούρτσχααρ και ενός κρητικού τσοπανόσκυλου.

Ταξιδεύουμε στις Κυκλάδες για να συναντήσουμε τους Φιλόζωους Εθελοντές Πάρου, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν περιθάλψει και στειρώσει εκατοντάδες ταλαιπωρημένα αδέσποτα ζώα, σκύλους και γάτες, που είχαν την τύχη να βρεθούν στον δρόμο τους.

Μαθαίνουμε τα πάντα για τις συγκινητικές προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου Περίθαλψης και Προστασίας Άγριων Ζώων ΑΛΚΥΟΝΗ που, από το 1995, έχουν φροντίσει χιλιάδες ζώα, κυρίως πτηνά, και τα έχουν βοηθήσει να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν: στη φύση.

Και, τέλος, έχουμε τη σπάνια ευκαιρία να απελευθερώσουμε μία πετροτριλίδα, που βρέθηκε στη Μήλο, πριν από δέκα μήνες, με σοβαρό κάταγμα στο φτερό και τώρα είναι καλά, έτοιμη να πετάξει και πάλι!

Παρουσίαση – Αρχισυνταξία: Τασούλα Επτακοίλη
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς
Δημοσιογραφική Έρευνα: Τασούλα Επτακοίλη, Σάκης Ιωαννίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θωμάς Γκίνης
Μουσική: Δημήτρης Μαραμής
Σχεδιασμός Γραφικών: Αρίσταρχος Παπαδανιήλ
Σχεδιασμός παραγωγής: Ελένη Αφεντάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Βάσω Πατρούμπα
Εκτέλεση παραγωγής: Κωνσταντίνος Γ. Γανωτής / Rhodium ProductionsΤο άρθρο Πλάνα με ουρά (2021) | Επ4 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/ellinika-docs/plana-me-oyra-2021-ep4/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πλάνα με ουρά (2021) | Επ4 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb