ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με την Αναστασία Τυράσκη: Μεσημεριανή αστάθεια και θερμοκρασία στους 28 – 29 βαθμούς

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, παραμένοντας ωστόσο σε επίπεδα ελαφρώς χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στις ηπειρωτικές περιοχές προβλέπεται περιορισμένη αστάθεια, με παροδικές νεφώσεις και τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βόρεια και ανατολικά ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 7 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια, με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγα σύννεφα το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανώς τοπικές μπόρες στα ορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις και πιθανώς τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα βορειοανατολικά. Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, που η έντασή τους θα φτάνει τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα φτάσει και την Κυριακή θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Μετεωρολόγος: Αναστασία Τυράσκη

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ο καιρός με την Αναστασία Τυράσκη: Μεσημεριανή αστάθεια και θερμοκρασία στους 28 – 29 βαθμούς εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/o-kairos-me-tin-anastasia-tyraski-mesimeriani-astatheia-kai-thermokrasia-stoys-28-29-vathmoys/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με την Αναστασία Τυράσκη: Μεσημεριανή αστάθεια και θερμοκρασία στους 28 – 29 βαθμούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">