ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τούρτα της μαμάς Επ 28 | Πάκης (Α’ Μέρος)

Τα σχέδια του Τάσου για επιχειρηματική επέκταση περνούν μέσα από την αποδοχή της Μαριλού να παντρευτεί τον ευκατάστατο Πάκη.

Η Ευανθία, πάρα τις αντιρρήσεις της για το παράξενο αυτό προξενιό, αναγκάζεται να στήσει και πάλι ένα λουκούλλειο γεύμα για τον «δεν ξέρω τι έχω» γοητευτικό άνδρα, που εμφανίζεται απαστράπτων και ανθοστολισμένος στο σπίτι με σαφείς προθέσεις, αλλά καθόλου προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει το ακραίο φαινόμενο Μαριλού. Η αλήθεια είναι ότι η συνολική στάση και συμπεριφορά του θα κινήσουν τις υποψίες του πολυμήχανου Μάριο, που με τη συνδρομή του Πάρη, θα αρχίσει να ψάχνει το προφίλ του επίδοξου γαμπρού, ανακαλύπτοντας μια θανάσιμη αλήθεια και… απειλή!

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα Δ/νση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου). Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ)

Ως guests εμφανίζονται οι: Δημήτρης Μαυρόπουλος (Πάκης), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ), Ζώγια Σεβαστιανού (Αγγελική), Απόστολος Καμιτσάκης (Αυγείας), Γιάννης Ρούσος (Σάκης).



Το άρθρο Η τούρτα της μαμάς Επ 28 | Πάκης (Α’ Μέρος) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/ellinikes-sires/i-toyrta-tis-mamas-ep-28-pakis-a-meros/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τούρτα της μαμάς Επ 28 | Πάκης (Α’ Μέρος) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">