ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι ''κοινωνικές ευαισθησίες'' του Δημάρχου, του ΣΥΡΙΖΑ , και του ΚΚΕ


Οι ''κοινωνικές ευαισθησίες'' του Δημάρχου, του ΣΥΡΙΖΑ , και του ΚΚΕ σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας, όπως αποδεικνύεται είναι η παντελής απαξίωση του πορίσματος του συνηγόρου του πολίτη, της αιτήσεως της ΕΣΑΜΕΑ προς τον δήμαρχο, καθώς και των αιτημάτων του συμπολίτη μας ΑΜΕΑ.

Ειδικότερα, έπειτα από το πόρισμα του ΣτΠ, το οποίο παραθέτουμε στη συνέχεια και είναι κόλαφος κατά των υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας, δήμαρχος και υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας δεν απάντησαν.

Επίσης, δεν απάντησαν ούτε στο αίτημα της ΕΣΑΜΕΑ

Με δεδομένη την πραγματικότητα απαξίας κατά της ανεξάρτητης αρχής, καθώς και της οργάνωσης εκπροσώπησης των ΑΜΕΑ , στις οποίες τόσο η υπηρεσία του δήμου     Γλυφάδας , όσο και ο δήμαρχος δεν απάντησαν , στο δημοτικό συμβούλιο στις 23/06/2021 και ενώ τέθηκε από τον κ. Γιάχο το συγκεκριμένο ζήτημα , ο δήμαρχος Γλυφάδας για πολλοστή φορά υπήρξε ψευδόμενος.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας δήλωσε ότι έχει απαντήσει στον ΣτΠ το οποίο αποτελεί οικτρό ψεύδος, όπως ψεύδος αποτελεί η δήλωσή του ότι ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας ΑμεΑ καθυβρίζει την υπηρεσία του δήμου καθώς και την αρμόδια της υπηρεσίας κ. Δεναξά. ( Στις αναφορές που έχει κάνει στον ΣτΠ στην ΕΣΑΜΕΑ , καθώς και σε εμάς δεν διαπιστώσαμε ίχνος ύβρεων , εσείς που τις είδατε ; )

Η ύπαρξη δυσλειτουργίας  δομών και υπηρεσιών , όπως επισημαίνεται από τον ΣτΠ αποτελεί ύβρη κατά της αρμόδιας του δήμου γλυφάδας ; Επίσης, η δημοσιοποίηση του θέματος αποτελεί ύβρη κατά της  αρμόδιας ; Επιπροσθέτως, η αναφορά μας στο πρόσωπό της αποτελεί ύβρη κατά της αρμόδιας ; Τι είστε ; Στο απυρόβλητο ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Αν δεν τεθούν οι δυσλειτουργίες, οι παθογένειες, τα προβλήματα , υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγών - διαφοροποιήσεων - μεταρρυθμίσεων ;

Ευελπιστούμε να μη είστε οπαδοί του νέου  Κωσταλέξι , αυτή τη φορά σε τοπικό επίπεδο Γλυφάδας , διότι είναι ζήτημα χρόνου να αποβεί σε βάρος όσων θα γίνετε οι οπαδοί του. Αυτά επισημαίνει κατατοπιστικά ο ΣτΠ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η δημοτική αρχή χρηματίζει δημόσιο κλακαδόρο ώστε να επιτίθεται με ύβρεις και συκοφαντίες κατά του δημότη σε περιθωριακό sosial , δεδομένου ότι ο συμπολίτης μας έπειτα από δυο χρόνια που τον είχαν εκτός υπηρεσιών του δήμου δημοσιοποίησε στα sosial media την απτή πραγματικότητα, την αλήθεια.

Το θέμα είναι ότι εκτός των φερόμενων υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας, είναι περισσότερα από δέκα χρόνια πλειάδα άτομα με αναπηρία, και αντιστοίχως εντός πλειάδα υποστηρικτές - ψηφορόροι χωρίς αναπηρίες , ενώ οι εν λόγω υπηρεσίες ουδέποτε επικοινώνησαν με αυτούς τους συμπολίτες μας !

Ο κ. Γιάχος στο Δ/Σ του δήμου όταν άκουγε τα ψέματα του δημάρχου , ότι απάντησε στον συνήγορο του πολίτη ,  δεν αντέδρασε διότι μπορεί να μην γνώριζε  , άρα αποτελεί υποχρέωση δική μας να αποκαταστήσουμε την πλήρη αλήθεια.

Τέλος, είναι σαφείς οι  ''κοινωνικές ευαισθησίες'' τόσο του Δημάρχου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ , του ενημερωμένου κ. Ταστάνη από τον συμπολίτη μας , καθώς και του επίσης ενήμερου τοπικού συμβούλου του ΚΚΕ κ. Στεφανίδη , οι οποίοι αντί να επιδείξουν ενδιαφέρων για όσα ισχύουν σε επίπεδο δήμου , και να ασκήσουν αντιπολίτευση , συμπλέουν με τον ψευδόμενο δήμαρχο.

Ειδικότερα, την περασμένη εβδομάδα επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο ήταν παρούσα και η κ. Φωτίου επισκέφτηκε τον Δήμο Γλυφάδας, παρουσία του Α. Ταστάνη καθώς και του Σ.Σ, σχετικά με την λειτουργία του Νοσοκομείου της Βούλας , όμως για την λειτουργία των τοπικών υπηρεσιών του Δήμου Γλυφάδας δεν τέθηκε το ελάχιστο, και έτσι σχηματίζουμε ορθά άποψη πως εκπροσωπείται η τοπική κοινωνία και τα ΑμεΑ από το εν λόγω κόμμα. 

Δείτε το πόρισμα του ΣτΠ στις 16/03/2021 και καλούμε δημόσια τον δήμαρχο Γλυφάδας να μας παρέχει την απαντητική επιστολή του προς τον ΣτΠ καθώς και στην ΕΣΑΜΕΑ:







Επισήμανση: Δια χειρός μου όσα στοιχεία διαθέτουμε θα δρομολογηθούν στον εισαγγελέα υπηρεσίας ώστε να τα κρίνει η δικαιοσύνη , τουλάχιστον για τα τελευταία έξι χρόνια.  Πως βρίσκονται εκτός υπηρεσιών του Δήμου Γλυφάδας δεκάδες άτομα με πιστοποιημένη αναπηρία , και εντός των προγραμμάτων και υπηρεσιών του δήμου εκατοντάδες υγιείς ; Όταν αναφέρουν την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών, δήμαρχος και έτεροι διοικούντες - αιρετοί πρέπει παράλληλα και να αποδεικνύεται.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι ''κοινωνικές ευαισθησίες'' του Δημάρχου, του ΣΥΡΙΖΑ , και του ΚΚΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">