ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα πολλά πρόσωπα της Ευρώπης | Αγάπη από σιλικόνη

(θα είναι διαθέσιμο έως 29/6/2021)
Οι αληθοφανείς κούκλες σεξ νέας γενιάς έχουν δει πρόσφατα τεράστια ανάπτυξη και αυξανόμενη δημοτικότητα. Το πρώτο πορνείο κούκλας της Ευρώπης άνοιξε πρόσφατα στη Βαρκελώνη, ακολουθούμενο από επιχειρήσεις στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Οι λάτρεις και οι συλλέκτες κυριών σιλικόνης το επαινούν ως την αργή ενσωμάτωση αυτού του είδους παιχνιδιού στο κυρίαρχο πολιτιστικό ρεύμα της Ευρώπης. Ωστόσο, για πολλούς άντρες οι κούκλες είναι κάτι παραπάνω από ένα απλώς σεξουαλικό παιχνίδι, ζουν μαζί τους.
Ο Ντιν Μπέβεν, 58 ετών, πρώην συνταξιούχος και πρώην νοσοκόμος από το Σάφολκ του Ηνωμένου Βασιλείου, αισθανόταν μόνος μετά το χωρισμό του από τη γυναίκα του. Η λύση: η κούκλα του η Σάρα και έξι από τις «αδελφές» της, με τις οποίες ο Ντιν ζει στο ίδιο σπίτι. Τους μιλάει, τις φωτογραφίζει, παρακολουθεί τηλεόραση μαζί τους. Αν η Σάρα μπορούσε να μιλήσει και να κινηθεί, θα προτιμούσε την κούκλα από μια πραγματική γυναίκα.
Είναι απλώς ένα ακίνδυνο χόμπι ή μια έκφραση μιας κοινωνικής ανάπτυξης στην οποία η διαπροσωπική εγγύτητα και επικοινωνία προκαλούν φόβο αντί για ευημερία;



Το άρθρο Τα πολλά πρόσωπα της Ευρώπης | Αγάπη από σιλικόνη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xena-docs/ta-polla-prosopa-tis-eyropis-agapi-apo-silikoni/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα πολλά πρόσωπα της Ευρώπης | Αγάπη από σιλικόνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">