ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οργή και θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν

Συγκλονισμένη είναι η  κοινή γνώμη από την αποκάλυψη ότι η 20χρονη Κάρολαϊν δολοφονήθηκε από το σύζυγός της. Χιλιάδες είναι οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχεδόν αμέσως ξέσπασε  κύμα θλίψης και οργισμένων αντιδράσεων στα social media. Ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε  στην Αθήνα, από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το 40ημερο μνημόσυνο της συζύγου,  στο Twitter εμφανίστηκε το χάσταγκ  #Γλυκα_Νερα. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να γίνει το πρώτο τρεντ  και να ξεπεράσει τα 60.000 tweets- Αργά το βράδυ της Πέμπτης το δεύτερο χάσταγκ,  #Justice_for_Caroline  κατέγραφε πάνω από 7.000 σχόλια και το #Καρολαιν  άγγιζε τα  8.600 σχόλια.

Στις περισσότερες  αναρτήσεις εκφράζεται συμπάθεια και θλίψη  για την νέα μητέρα που άφησε πίσω της το κοριτσάκι της και οργή για τον δολοφόνο σύζυγο της, του οποίου ζητούν την τιμωρία από την Δικαιοσύνη.  Αρκετοί στις αναρτήσεις τους κάνουν λόγο για εμφανείς ενδείξεις ενοχής του πιλότου εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

«Υπάρχει άραγε ανθρώπινη ψυχή που δεν έχει συγκλονιστεί με όλο αυτό…;» γράφει χρήστης αποτυπώνοντας με τη φράση αυτή το κοινό αίσθημα όλων σχεδόν των αναρτήσεων.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Οργή και θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/orgi-kai-thlipsi-sta-mesa-koinonikis-diktyosis-meta-tin-exichniasi-tis-dolofonias-tis-karolain/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οργή και θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">