ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Μπάϊλς προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Μπάϊλς προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι φίλοι της ενόργανης γυμναστικής -και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Σιμόν Μπάϊλς, σε ακόμη μία κορυφαία διοργάνωση. Η βραχύσωμη Αμερικανίδα, προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου στο Τόκιο, καθώς πήρε το «εισιτήριο» μέσω των προκριματικών που ολοκληρώθηκαν στο Μιζούρι.

Η κορυφαία γυμνάστρια της σύγχρονης εποχής και μία από τις καλύτερες στην Ιστορία του αθλήματος, είχε μία πτώση κατά την διάρκεια των προκριματικών, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να βαθμολογηθεί συνολικά με 118,098 και να πάρει την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από πέντε χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, η -σήμερα- 24χρονη Μπάϊλς, κατέκτησε τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλια, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτές με τις εμφανίσεις της.

Οπως είναι γνωστό, η Μπάϊλς, είναι ένα από τα εκατοντάδες θύματα, που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρώην γιατρό της Ολυμπιακής ομάδας, Λάρι Νασάρ, σε ένα σκάνδαλο που έπληξε την αμερικανική γυμναστική.

Αναφερόμενη στο ζήτημα, η πρωταθλήτρια από το Τέξας, είπε ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ανακαλύψει ξανά την αγάπη της για το άθλημα και πρόσθεσε: «Απλώς είμαι η Σιμόν, έχει περάσει πολύς δρόμος μέχρι τώρα. Το μονοπάτι ήταν σουρεαλιστικό, πέντε χρόνια αργότερα και αρχίζουμε ξανά. Εχω μεγαλώσει, είμαι πιό ώριμη και νιώθω σαν να έχω πολλή σοφία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.



Το άρθρο Η Μπάϊλς προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/i-mpails-prokrithike-stoys-olympiakoys-agones/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Μπάϊλς προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">