ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλαδικές: Τα θέματα για Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία – Απαντήσεις και σχολιασμός από ΟΕΦΕ

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων συνεχίζεται με την εξέταση σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται το ertnews.gr με ειδική εκπομπή, θέματα και λύσεις.


Απαντήσεις
Βιολογία Προσανατολισμού (Α και Β1)

Βιολογία Προσανατολισμού (Έως και Β’3)

 

Δείτε εδώ τα θέματα για:
Αρχαία
Μαθηματικά
Βιολογία


Σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα Αρχαία


Σχολιασμός της ΟΕΦΕ για Μαθηματικά


Σχολιασμός της ΟΕΦΕ για Βιολογία
ΒΙΟΛΟΓΙΑ_ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ_ΟΕΦΕ_2021

Στις 15:00 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή μέσω ertnews.gr και ERTFLIX, στην οποία θα παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα θέματα και οι λύσεις για τα σημερινά μαθήματα των πανελλαδικών.

Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα των πανελληνίων εξετάσεων, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://ift.tt/31UKhbX ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8:00 πμ.

www.ertnews.grΤο άρθρο Πανελλαδικές: Τα θέματα για Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία – Απαντήσεις και σχολιασμός από ΟΕΦΕ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/panelladikes-themata-kai-lyseis-gia-archaia-mathimatika-kai-viologia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλαδικές: Τα θέματα για Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία – Απαντήσεις και σχολιασμός από ΟΕΦΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">