ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πετράλωνα: Ο δράστης ήταν ένας και έχει ταυτοποιηθεί δήλωσε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας το Σάββατο σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Άννα Ευθυμίου, η οποία διευκρίνισε ότι ο δράστης τελικά είναι ένας.

Τα βασανιστήρια αι οι επανειλημμένοι βιασμοί της άτυχης καθαρίστριας διήρκησαν 9 ώρες. Η αστυνομία, όπως και οι γείτονες γνωρίζουν τον δράστη, είναι ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος ωστόσο, διαφεύγει της σύλληψης, αφού κατάφερε να αποδράσει από τον φωταγωγό.

Οπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. Το θύμα κατάφερε μετά από ώρες να ξεφύγει και μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Πετράλωνα: Ο δράστης ήταν ένας και έχει ταυτοποιηθεί δήλωσε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/petralona-o-drastis-itan-enas-kai-echei-taytopoiithei-dilose-stin-ert-i-ekprosopos-tis-el-as/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πετράλωνα: Ο δράστης ήταν ένας και έχει ταυτοποιηθεί δήλωσε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">