ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θ.Μπακογιάννης: Ο ποδηλατόδρομος θα ξεκινήσει από τον Πειραιά και θα καταλήξει στο Σούνιο (video)

Στον σχεδιασμό του Μητροπολιτικού Δικτύου Ποδηλάτου 100 χιλιομέτρων στην Αττική αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και καθηγητής του τμήματς Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, Θύμιος Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για ένα έργο με διαδρομή που θα ξεκινά από τον Πειραιά και στην ολοκλήρωσή του θα καταλήξει στο Σούνιο. «Το πρώτο τμήμα που θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια θα είναι από το ΣΕΦ μέχρι και την παραλία της Βάρης. Στη συνέχεια θα γίνονται και οι υπόλοιπες μελέτες για να συνεχίσει από τη Βάρη προς τη Βάρκιζα και τελικά μέχρι το Σούνιο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ΓΓ του υπουργείου αναφέρθηκε ακόμη και στην δημιουργία του ποδηλατοδρόμου που θα συνδέει το μετρό με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, αλλά και στο έργο επέκτασης διαδρομής προς το Καλλιμάρμαρο και το κέντρο της Αθήνας καθώς και στον ποδηλατόδρομο σύνδεσης της Κηφισιάς με το Φάληρο.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Θ.Μπακογιάννης: Ο ποδηλατόδρομος θα ξεκινήσει από τον Πειραιά και θα καταλήξει στο Σούνιο (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/th-mpakogiannis-o-podilatodromos-tha-xekinisei-apo-ton-peiraia-kai-tha-katalixei-sto-soynio-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θ.Μπακογιάννης: Ο ποδηλατόδρομος θα ξεκινήσει από τον Πειραιά και θα καταλήξει στο Σούνιο (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">